Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoluska

    tag

    válasz schawo #20360 üzenetére

    A KRK nem passzív, de valóban db ár, szóval kilóg a keretből erősen.
    Ez mondjuk a boltok hibája, mert 80%-ban nincs odaírva, hogy darab vagy pár ár. Múltkor összeírtam a monitorokat, amik érdekelnek, és némelyiknél 5-10 percet gugliztam, mire sikerült kideríteni. Többnyire teszteknél találtam meg, hogy mire értendő az ár.
    Én a Modecomokkal nagyon elégedett vagyok az árukért, az SHF-80U-ra már többen rácsodálkoztak melóban, hogy szól. Nehéz elképzelnem, hogy ennyi pénzből lehet jobb hangot kihozni, bár még nem hallottam az Edifiereket sajnos.
    Cerwin úgy tudom nem rossz márka, bár inkább hangosításra vannak specializálva. Állítólag ez régebben hallatszott a szobai cuccaikon is, amik leüvöltötték a fejed, de nem voltak túl kifinomultak. Életemben egyszer hallottam csak Cerwin cuccot, egy boltban szóltak. Akkor tetszettek, de akkor még mások voltak az igényeim, én is diumdisun zenét hallgattam, sok basszussal. :)
    Egy Panasonic mini-hifivel és Kispállal indultam el a helyes irányba. A Panasonicot le is cseréltem pár éven belül egy Technics erősítőre és egy pár Wharfedale hangfalra, amik több, mint 10 éve hibátlanul teszik a dolgukat, bár a hangfalak hangját már nem igazán szeretem, le kéne cserélni őket, de nem sok értelme van, mert a szülői házban vannak, ahol évente pár hetet töltök csak el.

Új hozzászólás Aktív témák