Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsírkrétamen

    senior tag

    Na sziasztok!

    Nem rég írtam ide azzal a gondolattal, hogy segítetek eldönteni, hogy milyen hangfalat vegyek. Ki is néztem kb. 2db, egy Genius SW- G 1250 és egy Logitech Z 523. Na ti persze mind a kettőt lefújoztátok, hogy hogy szól meg minden, és hogy a G. 1250B lesz a jó. Előre elmondom, hogy botfülű vagyok.
    Na sikeresen beszabadultam egy MM-be és pont volt mind hangfal. Egy Nexus 4-et kötöttem rájuk, dsp manangerrel csutkán volt a basszus, illetve Stúdió hatás volt beállítva. A Genius volt az első, meglepően jól szólt, szép basszusa volt, bár egy kicsit halknak tűnt. Majd kipróbáltam volna a Logit, de a tok miatt nem ment be a jack, úgyhogy áttért a tesztelés egy Iphone 3GS-re, egy Majka...-Rajongó számra, gyári lejátszóval.
    Így próbálva először a logitech sokkal hangosabb volt, jók voltak a mélyek, kellően sok volt belőle, de nem volt túlzás. Majd ismét kipróbálva a genius még mindig halkabb volt, számomra zavaróan sok volt a mély és olyan fátyolosnak tűnt az egész. Fater azt mondta rá, hogy ez mind igaz, de olyan térhatásosnak tűnt az egész, és szerinte nem volt fátyolos, de tény, hogy a magas tartomány nem valami sok volt.
    Ja még annyi, hogy mindkettőn csutkára volt csavarva a basszus.

    Mindent összevetve nem értem, hogy miért fújozzátok le őket annyira, ha bár a genius nem is, de a logitech szerintem egy egész jó hangfal, szerintem vagy egy ilyet, vagy egy 1250B-t veszek.

Új hozzászólás Aktív témák