Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shadowofthe

    tag

    Sziasztok!

    Olvastam a zenehallgatásról dióhéjban cikket, és arra jutottam, hogy valamilyen komolyabb rendszerrel hallgatnék zenéket itthon. Ebbe a témába viszont igazán sosem ástam be magam, ezért kérnék segítséget tőletek. Én mindig 5.1 rendszert használtam, most egy Genius SW HF 5.1 6000-est, korábban egy 5000-es működött itt (furcsa mód az előzőnek kicsit jobban tetszett a hangja).

    Olyan megoldást szeretnék, amit egy az egyben ráköthetek a számítógépre, abban egy asus xonar dg lenne a kiszolgáló egység, a filmeket is ezen nézem, házimozim nincs. Következésképpen ezen is játszanék, stb. Egy körülbelül 10 m2-es szobát kell csak betöltenie a rendszernek, viszont tiszta, telt hangokat szeretnék.. a mély hangokat különösen szeretem, de a mostani megoldásban tipikusan a cikkben említett dörmögést tudom egyelőre előhozni csak.

    Tudnátok mondani alternatívákat? Nem igazán vagyok tisztában az árakkal sem, de 50-60 ezernél többet nem költenék a dologra, csak akkor, ha ebben az árkategóriában nincs értelme a váltásnak.

    Köszönöm előre is!

Új hozzászólás Aktív témák