- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Integrálja a Honor saját asszisztensébe a DeepSeeket
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
válasz
bollokcs80 #9 üzenetére
Márpedig nem fogják leváltani a jól bevált szär kamerákat... A töltés marad ugyanúgy 25W-on, és talán az eu megint megkapja az exynos procit. Nagyon sajnálom, hogy S23 után iphone-ra kellett váltanom. Egyszerűen nem tudtam normális fotókat készíteni. Sokat kell QR kódokkal foglalkoznom és egyszerűen olvashatatlan volt a kódok döntő többsége, ha lefotóztam őket. A rendszer kiváló volt, az akku szintén, csakhát az Snapdragon volt.. Kompakt kategóriában sajnos kevés a versenyző.
-
bollokcs80
Korrektor
Azért most már három év eltelt és látják, hogy jön fel a konkurencia, csak összeszedik magukat. Ha meg nem, akkor kénytelen leszek váltani, bármennyire is szeretem a szoftveres oldala meg frissítések gyakorisága miatt. Esetleg majd megveszem majd az S24+-t, jóval olcsóbban. Az Ultra nekem nagyon nagy, a Fold irreálisan drága és ahhoz képest ott is röhejes a gyengébb kameraszett meg a 25 wattos töltés.
Az FE pozícióját én sem értem, elvileg egy kompakt, jó ár/érték arányú, felső-középkategóriás mobilnak kellene lennie. A 20-21FE nagyon jól sikerült, de a 23-24FE-vel nagyon elszálltak árban (és méretben is).
B.Cs.
-
nVIPER
senior tag
válasz
bollokcs80 #1 üzenetére
Lesz bőr a képükön... Bele fogják rakni az ősrégi, szenzorméretben is alulmaradó, banáneffektes csodát... Emellé jön a snapi helyett majd egy erőltetett exynos vagy talán egy Mediatek ( lehet ezzel jobban járnának az userek). Igen, sokan mondják, hogy ez nem az iPhone pro modellekkel egyszintű, hanem a simákkal... Akkor a Galaxy FE pozíciója mi? Ez így nagyon nem jó és a tudásához képest meg drága is.. Persze lehet kuponozni stb stb.
Az S26-ot meg el akarják kaszálni, mert jön a sok kínai kompakt méretű telefon.. Sztem sz@r az irány a Samsungnál. Évek óta ülnek a seggünkön és még egy apró változtatást sem. Egyedül az ultra ami kamerában fel tud zárkózni. A középkategória is drágán jelenik meg és ott sem kell csodát várni. Mi lett veled Samsung? 😔 -
TomPack
őstag
Itt olvastam;
https://napidroid.hu/kaszat-kaphat-samsung-galaxy-s26/
feltehetően 2026 januárjában, a termékcsalád csak a Galaxy S26+ és a Galaxy S26 Ultra modellekből fog állni. A Samsung állítólag azért dönthet a kasza mellett, mert a legkisebb kiadás már nem lesz versenyképes az okostelefonos piacon.
Az fog történni ugyanis, hogy a kínai gyártók a következő hónapokban kompaktabb méretű, de csúcskategóriás jellemzőkkel megpakolt készülékek egész seregével fognak jelentkezni, és a Galaxy S25 még talán túléli ezt, de ha folytatódik a tendencia, a Galaxy S26 számára végzetesnek bizonyulhat az ázsiai konkurencia.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
hankock
tag
Pletyka szerint Mediatek processzorral?!
-
TomPack
őstag
Ha a + -os verzióból kevesebb fogy, akkor miért a sima S26-ot tervezik elkaszálni?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
bollokcs80
Korrektor
Kíváncsi leszek, hogy a kamerarendszeren újítanak-e valamit, vagy lesz bőr a képükön megint belerakni az S22 optikáit. Érne a csere egy S21FE-ről, szemeztem is az S24+-al, de reménykedem a Snapiban is és a jobb kamerákban is, hátha.....
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez csak az első értékesítési kör lehet. Már az S25 FE-ről pletykálnak.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest