- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
T 1000
aktív tag
Újabb probléma!
Átkonvertáltam egy filmet (699 mb) avi-ból mpg-be a tsunamival: a végeredmény 2670 MB!! és nincs hang, pedig az audió beállításokat ellenőríztem, azonkívül gyári vcd beállításokat alkalmaztam, szerintetek mi lehet a gond?
A mási kérdésem, hogy a virtualdub+tsunamival, hogy tudok a legjobb vcd-t csinálni avi-ból? -
T 1000
aktív tag
Csak annyi a változás, hogy már 4 filmmel csinálja ugyanezt, 5 másodpercet késik!
-
T 1000
aktív tag
Gyors kérdésem gyerekek: Az egyik filmem felirata (sub) siet vagy 3 másodpercet, hogyan tudom megigazítani? Kell hozzá progi, és ha igen melyik? Sürgős! Előre is köszi!!!!!!
-
T 1000
aktív tag
A legújabb ace mega codekkel megoldottam, egyébként minden lejátszó azt irta ki, hogy Pl. Windows media player hibát észlelt, ezért leáll, többi ugyanazt.
, de most már megy!!!!
-
T 1000
aktív tag
Üdv cimbora! Van egy kis problémám: letöltöttem kb 5 filmet tegnap, mind divx-es, de az egyiket (2 cd-s) az istennek nem nyitja meg, egyik részét sem.A gspot codek information szerint minden ok, minden fajta codek megvan, de bármilyen lejátszóval indítom, leáll, a divx player meg kifagy. Mijen megoldást ajánlanál?
Előre is köszönöm!
[Szerkesztve] -
T 1000
aktív tag
Szivesen, bármikor. Don leo: lopj már le!
-
T 1000
aktív tag
Azt hiszem te a Virtualdub subtitle filtert keresed, valamint az srt to ssa convertert, asszem ez mind fent van a neten.
Én a http://doom9.narod.ru/software.htm oldalon találtam meg) -
T 1000
aktív tag
A dolog lényege az, hogy vagy egy pc, vagy egy asztali dvd lejátszó kell. Akinek egyikre sem telik az nézegesse a videó-t. Ha csak pc-je van, az nézze mpg-ben, ha asztali dvd-je, akkor meg vcd-ben. ((((((akkor mi értelme van, hogy dvd-ben is nézhető???)))))-ez arra vonatkozott, hogy nem mindenkinek van pénze dvd romra. (mert akkor ugyebár a dvd-t is tudja nézni.
Ha ezek után sem érted a vcd előnyeit kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet! -
T 1000
aktív tag
Akkor elmagyarázom részletesebben a gyengébbek kedvéért: a vcd mpg-ben van megírva, ami azt jelent, hogy ha van egy ilyen filmed meg tudod nézni számító-gépen is, illyetve ki tudod irni vcd-re, így az is meg tudja nézni dvd-n , akinek nincs számítógépe. Tehát nem az a lényeg hogy avi-ban van , vagy sem , hanem hogy ez sokkal univerzálisabb. Ezen kívűl fontos az is , hogy elég sok filmhez mpg vagy avi formátumban jutnak hozzá az emberek( nem részletezném, hogy hogyan) , ebből elég nehéz dvd-t csinálni, viszont vcd-t elég egyszerű.
-
T 1000
aktív tag
Én igazán nem értem , hogy az, akit nem érdekel a vcd készítést, minek veri magát egy ilyen topic-ban! Egyébként köszi Kuresz a segítséget, 3 filmen próbáltam, mind sikerült. Egyébként Leo az a lényege a vcd-nek, hogy a filmet mpg-be kódoljuk, igy simán megnézhető bármelyik számítógépen, de igény szerint dvd-n is. A dvd-hez meg ugyebár dvd olvasó kell, az meg nem mindenkinek van, dvd írója meg még kevesebb embernek, erröl talán ennyit. Ha meg olyan nagyon dvd párti vagy, okoskodj inkább egy dvd-s oldalon.
-
T 1000
aktív tag
Mondanom sem kell, hogy nagyon köszönöm. Letöltöttem a beállításokat és működik.SZJUPÖR!
-
T 1000
aktív tag
IRC network?
IRC server? -
T 1000
aktív tag
Lejött a mirc, de sajna még ezt sem tudom kezelni, mit hova irjak, hogy tudjak csatlakozni?
-
T 1000
aktív tag
Na vájjál,megpróbálom ezt a mircet!
-
T 1000
aktív tag
Hogy jutok el a mirc-re?
-
T 1000
aktív tag
miért nem jók a beállításaim, kérlek ird le a jó adatokat! LÉCCI, LÉCCI!
-
T 1000
aktív tag
Szükségem volna a segítségedre: Dvd-ről vinyóra raktam egy filmet, super dvd ripperrel lerippeltem mpg-be 1120 mega. Na mondom ez szép, jó a kép szép a magyar szinkron, de még jobb lenne ha ez (vcd-ben) rámenne 1 cd-re. Semmi gond a tmpegenc-el lenyomtam az 1150-es bitrátát: a kép jó, méret 688 mega , a hang viszont eleinte késik fél másodpercet, a végére meg eltünik, vagy nagyon késik. Az adatok, naggyából(fejből) vcd 352x240 29,7 fps CBR 650kbps layer 2 44100 hz 224 kbps. Probáltam a hangot variálni(joint sztereo 192) de semmi javulás. Mit kéne átállítani a tsunamin, hogy 1200 megárol, szépen , igényesen 700 mega alá tudjam nyomni? Előre is kösz! (ICQ-n nem vagy elérdető?)
-
T 1000
aktív tag
Üdv! Nekem is jól jött a segítséged, én dvd-röl csinálok vcd-t, de mondanom se kell úgy 1200 mb-körülre jön ki és nagyon örülnék ha ha 870 mega(99perc) alá tudnám nyomni. Mindenesetre megpóbálom az általad ajánlott progikkal. Kösssszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple MacBook
- Ubiquiti hálózati eszközök
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Aoostar WTR pro nas eladó, 8c/16t Ryzen7 5825u, 16GB DDR4 ram, 512GB SSD, 2X 2.5G lan, 4 HDD slot
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Gamer gép - komphone -tól vásárolt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest