- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuresz
tag
Hi
Kedves Don Leo legyen igazad mindenki hülye aki VCD-vel foglalkozik
De veregesd meg a vállad mrt Te nem......
Jah : Hogy hogyan is ? Hát én megcsinálom a családtagjaim megnézik asztali DVD-lejátszón. De nem akarom tovább ragozni a témát .
Utoljára szólok ez a topic azoknak van akiket érdekel a dolog akiket nem Pl: téged inkább ne itt rontsd a levegőt... Ki vagy te a megváltó. Velem vitatkozhatsz órákat a mircen de ne rontsd el légyszives a topic hangulatát please.
Te maradj nyugodtan a DVD-nél. De mit fgsz mondani ha kapható lesz a Blue Ray Fujj DVD? Nah én akkor is csak a szar VCD-kkel fogok foglalkozni hogy tetszik ez neked vagy nem az a kutyámat se érdekli és ezzel asszem más is így van.
Na mind1 ne engem boldogíts csinálj inkább egy VCD-ellenes topicot és gyűjtsd ott a táborodat de ne itt...
Üdv :Kuresz -
-
T 1000
aktív tag
A dolog lényege az, hogy vagy egy pc, vagy egy asztali dvd lejátszó kell. Akinek egyikre sem telik az nézegesse a videó-t. Ha csak pc-je van, az nézze mpg-ben, ha asztali dvd-je, akkor meg vcd-ben. ((((((akkor mi értelme van, hogy dvd-ben is nézhető???)))))-ez arra vonatkozott, hogy nem mindenkinek van pénze dvd romra. (mert akkor ugyebár a dvd-t is tudja nézni.
Ha ezek után sem érted a vcd előnyeit kérdezd meg kezelőorvosodat, gyógyszerészedet! -
T 1000
aktív tag
Akkor elmagyarázom részletesebben a gyengébbek kedvéért: a vcd mpg-ben van megírva, ami azt jelent, hogy ha van egy ilyen filmed meg tudod nézni számító-gépen is, illyetve ki tudod irni vcd-re, így az is meg tudja nézni dvd-n , akinek nincs számítógépe. Tehát nem az a lényeg hogy avi-ban van , vagy sem , hanem hogy ez sokkal univerzálisabb. Ezen kívűl fontos az is , hogy elég sok filmhez mpg vagy avi formátumban jutnak hozzá az emberek( nem részletezném, hogy hogyan) , ebből elég nehéz dvd-t csinálni, viszont vcd-t elég egyszerű.
-
Kuresz
tag
Kedves Leo!
Akik itt vannak azok VCD-t akarnak gyártani !! És szerintem tisztában vannak a dvd nyújtotta lehetőségekkel és árviszonyokkal..
Nem mindenkinek telik DVD-íróra van akinek csak p1 -e van!!
Nem a te gazdasági helyztetedhez igazodnak az emberek úgyhogy ha valaki csak 4000Eft-s 8X cd írot használ vagy vesz azt se illik fikázni (lehet hogy nem megy olyan jól neki mint neked? Hmm).
Szeretném elkerülni , hogy ez a topic nem menjen át fikázós topicba!!!
Légyszi neked issak akkor írj ide ha valamit nem tudsz vagy tudsz valami okosat esetleg tippet... Köszi
Üdv : Kuresz -
T 1000
aktív tag
Én igazán nem értem , hogy az, akit nem érdekel a vcd készítést, minek veri magát egy ilyen topic-ban! Egyébként köszi Kuresz a segítséget, 3 filmen próbáltam, mind sikerült. Egyébként Leo az a lényege a vcd-nek, hogy a filmet mpg-be kódoljuk, igy simán megnézhető bármelyik számítógépen, de igény szerint dvd-n is. A dvd-hez meg ugyebár dvd olvasó kell, az meg nem mindenkinek van, dvd írója meg még kevesebb embernek, erröl talán ennyit. Ha meg olyan nagyon dvd párti vagy, okoskodj inkább egy dvd-s oldalon.
-
suste
veterán
ha ennyire az anyagi oldalát nézzük:
100ft 1db üres cd
kb 30 ft 1 kw/h
tegyük fel hogy a 300w-os tápom fullon teker 3 órát (pedig messze nem!)
szóval 130ft-ba van a vcd-nk az első alkalommal, utánna csak mondjuk 105
szerintem bárki megad 1 ilyen vcd-ért 500ft-ot (tudtommal a dvd még mindíg 1200-1500, és láttam sok nagyon gagyit, ami vcd minőségü)
akkor most mi van???
ja cd írót már kapsz 7000-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TV antenna és jelerősítés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpársportok
- Mikrotik routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest