Speedshop nyereményjáték

A Speedshop nyereményjáték nyertesei (6 fő):

A csupa helyes választ adók, és így a kalapba kerülők listája (176 fő):

1ed, 3XV, 8zabi, 90Quiet, abcsigel, ABE, Abysmal, adodaniel, alex89, amanoba, Ámokfutó, _András_, area_51, Arthuro_Adam, ataman, atom87, B1T3, Bagira01, bartek, Bazs-, bbog, beamen, bencurio96, Berni13, bishop36, Blaa1988, blackmajesty, bope87, cajci, cenzi, CHIPman, chubii, closer, Crob, Cucuska2, csiposkisze, DarkGubi, DiXoN008, dlacko2004, dsi, Duliee, Efreet, email6, energy_, eXodus, Fake, fi:zi'k, fodin, FRENK1988, Froti, FuckeR19, gabi81, GBartfay, geiszjudit, GML, GuruZone, gybazsi, gygabor, harry, hemaka, hengerPHanda, Herczi, Here Gulyu, housejoy, Huma, *iguana*, Inv1sus, ipod2, Jamilah, jamye, Jana33, jani220, jeges, juiced, kacsaesokos, kadam4, KaoszTom, kgcatch, kingabo, Kirsten, kocsonya, Kormi76, korpicschess, kukac7, kuntics, L3zl13, l4ci, Lalaland, Latency, lerya, LetItBurn, Litty, Lompos48, LouiS22, lovezsani, L_Zsolt, Macsek1988, mdgbr, meroly, Mimzy, mitya221, mmdms, Mono_G, MrTwister, murkika, NiGrR, Nivosus, Noise.tm, nyirzoz, Nyiscsák, odinn, ogabo, olaj001, OuTC@ST, Padree, Pancsermeste, paramedic, pengemetal, Péter80, petrasgabor, petymeg2033, peugeotmate, PhoenixK, picur220, plus44, poczabence, postajoska, PowerBuldog, p.pepi, prandris, Probber, psn, Radeey, raylot, RazorGTR1, Real93, rizso, Robyka, role_of_72, rolipenta, s7or4x, sp33dypr0, Spancho, Speederer, ß3NC33, SteeWe, Stiky, Sugi89, Szabeszka, Szancsó, sztikac, SzTomcat, szumoo, Tas, tc2014, tebbbb, tenke., tibi683, tjb007, t|-|om!, tope, Traxx, Tybee21, veector, vel, Vikt0r, Viktojka, viztelen, Wajk, Wisdome, Witya, zmilaner, zola8van8, zzap, ZZZ88, Zsadi

A fórumban már jeleztük, hogy idén nagyon sok nyereményjátékkal tervezünk kedveskedni szeretett olvasóinknak. Ha pedig mi megígérünk valamit, azt meg is csináljuk, így hát kitörő lelkesedéssel tudatjuk mindenkivel, hogy újabb nyereményjátékot indítunk, melynek szponzora régi partnerünk, Speedshop! Nyereményekben most sincs hiány, a játék végén 6 darab kártyafüggetlen Samsung E1050 mobiltelefont és azok mellé egy-egy 2 GB-os TakeMS pendrive-ot sorsolunk ki a helyes válaszadók között.

A cél most is az, hogy a cég Facebook oldala kicsit népszerűbb legyen, ezért mindenkit arra bíztatnánk, hogy lájkolja azt. Már csak azért is, mert ott is folyamatosan vannak nyereményjátékok, most pénteken például egy Philips HTS7200 házimozit sorsolnak a rajongók között, de jövő héten is lesz játékuk, ám hogy mi, azt egyelőre nem árulhatjuk el. Tessék tehát lájkolni, itt pedig helyesen válaszolni a kérdésekre; jó játékot kívánunk mindenkinek!

A játék menete: A játék során kérdéseket fogunk feltenni, melyekre a játék lezárásáig lehet válaszolni. Az egyes kérdéseknél előre megadott alternatívák közül kell majd kiválasztani az egyetlen helyes választ. A megoldások az interneten (híreink és cikkeink szövegében, a gyártó vagy forgalmazó weblapján, Google kereséssel stb.) megtalálhatóak. A kérdések nagyjából egyenletes eloszlásban kerülnek majd ki erre az oldalra; az utolsó egy napban azonban már biztosan nem lesz új kérdés, így mindenkinek kellő idő jut a válaszadásra. A nyerteseket a játék végeztével azok közül fogjuk kisorsolni, akik minden kérdésre helyesen válaszoltak. A sorsolásban részt vevők, valamint a nyertesek listáját ezen az oldalon fogjuk közzétenni, várhatóan a játék lezárását követő 2-3 napon belül.

A játék lezárásának időpontja: 2011-05-02 13:00

A részvétel feltétele: A nyereményjátékban való részvételhez érvényes felhasználónévvel kell rendelkezned oldalainkon. Ha már regisztráltál korábban, nincs további teendő; ha még nem, itt regisztrálhatsz!

Amire figyelni érdemes: A kérdéseket ajánlott többször is átolvasni, majd higgadtan, megfontoltan válaszolni! Döntésed a játék végéig még módosíthatod, tehát nem kell aggódni, ha véletlenül rossz helyre kattintasz. A játék végén minden kérdésnél az utoljára megadott válaszod számít.

Amit tilos:

  • Több azonosítóval játszani – ha valaki ezzel próbálkozik, azonnal kizárjuk a játékból!
  • A fórumban másokat szándékosan félrevezetni, vagy épp egy kérdésre a választ megmondani.
  • A rendszert, a házigazdákat és a játékosokat bármilyen módon akadályozni.
  • Fals / nem élő e-mail cím használata – ilyen esetben az esetleges nyeremény átadása sem garantált.

Ha kérdésed van: A játékkal kapcsolatos kérdéseket ebben a fórumtémában lehet feltenni.

Mindenkinek sok szerencsét és jó szórakozást kívánunk!