Hirdetés

Zenfone blog: Magyarországra is jön a Zenfone 2 Deluxe

Az Asus a Zenfone 2-es termékcsaláddal tényleg megvetette a lábát a mobilpiacon. A januári CES-en bemutatott modellek után további eszközök is érkeztek a portfólióba, a Zenfone 2 Laser és a Zenfone Selfie után elérhető már a Zenfone Go is, hamarosan pedig további új termékekre számíthatunk, kamerás vonalon erősíthet a Zenfone Zoom és a Laser nagyobb testvére is.


[+]

Mindezek mellett az Asus megpróbálja porondon tartani a Zenfone 2-es széria legerősebb tagját, a 4 GB RAM-mal felszerelt ZE551ML-t is, ezt olyan különleges kiadásokkal igyekeznek megtenni, mint a 256 GB belső tárhellyel szerelt Special Edition, vagy a hamarosan itthon is kapható Deluxe.


[+]

Ez utóbbi kétféle színben érkezhet, hófehér és rózsaszín árnyalatú hátlappal, de nem is a szín a lényeg, hanem a hátsó panel kialakítása, amely olyan, mintha poligonokból rakták volna össze. A háromszögekből álló felület nem sík, roppant mozgalmas benyomást kelt, miközben nem is csúszik ki a kézből, de persze az a lényeg, hogy abszolút egyedi és felismerhető. Nyilván a pinkhez közeli árnyalat egyértelműen a csajos vonalat erősíti, a fehér azonban férifkézben sem mutat rosszul.


[+]

Belül nincs meglepetés, ugyanaz a hardver és a szoftver is, mint a Zenfone 2 ZE551ML-ben, marad az Intel Z3580-as chipsete és a 4 GB RAM is, ám az itthon januárban piacra kerülő termék ára a különleges formájú hátlap ellenére sem lesz túlzó, úgy tudjuk, hogy bruttó 110 ezer forintos áron indulhat a hivatalos forgalmazás, ami gyakorlatilag megegyezik az eddigi modell árával, így nem kell annak mélyebben a zsebébe nyúlnia, aki az extravagáns kialakítású Asus okostelefont szeretné választani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Zenfone blog: A Zenfone család tagjai

    Az Asus offenzívát indított az okostelefonos piacon, a Zenfone család már most rengeteg tagot számlál és még nem is jelent meg a piacon mindegyik modell.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.