Hirdetés

ZenFone blog: ASUS telefonok újratöltve, rögtön akcióban

Rég volt már a ZenFone blogban friss anyag, de ez most megváltozik. Ennek pedig több oka is van: egyrészt az ASUS igen nagy erőket vonultat fel a friss ZenFone 5-ös készülékcsalád premierje kapcsán, másrészt pedig ezen a felületen (is) szeretnék időről-időre tájékoztatni az olvasókat arról, hogy mikor, hol és milyen Zenfone-t érdemes fontolóra venni, ha új készüléket keresünk.


[+]

Az újraindult blog első bejegyzése pont erről szól, a ZenFone 5 Lite (ez érkezik leghamarabb) ugyanis heteken belül előrendelhető lesz itthon is, ez viszont - ahogyan az lenni szokott - érinti a még piacon lévő ZenFone 4 modellek árait is. Nem is kis mértékben, komoly árcsökkentésbe kezd az ASUS, ami sokszor a 30%-t is elérheti. Ez többek között azt is jelenti, hogy lesz olyan modell (a ZenFone 4 MAX ZC520KL), ami 50 ezer forint alatt lesz elérhető, a ZenFone Live 5" pedig ennél is kedvezőbb áron kelleti majd magát.

A különböző akciókat és az új modellek bevezetésével kapcsolatos árakat és időzítéseket az ASUS egy külön erre a célra létrehozott weboldalon teszi nyilvánossá, ahol természetesen a készülékek paramétereiről is lehet tájékozódni, ez pedig a www.zenfone.hu, ami már most is üzemel.


Zenfone 4 Selfie Pro [+]

A csökkentett árú modellek közé tartozik a ZenFone 4 Selfie Pro (ZD552KL), a ZenFone Live 5,5" (ZB553KL), a ZenFone 4 MAX (ZC520KL), illetve a ZenFone Live 5" (ZB501KL), de nem csak ezt a szériát érinti az árváltozás, a cég speciális kamerával felvértezett modellje, a ZenFone Zoom S is becsúszik a lélektani, 100 ezer forintos szint alá.


[+]

Hamarosan érkezik a ZenFone 5 Lite tesztje, a ZenFone blogban pedig remélhetőleg egy csomó extra infót tudunk majd megosztani akciókról, frissítésekről (jut is eszembe, a ZenFone 3 ZE552KL-re pont érkezik az Oreo mindjárt, pedig ez már egy két évvel ezelőtt bemutatott termék), eseményekről (és itt szúrnám be, hogy természetesen az ASUS is ott lesz a friss kínálatával a Veletechen), érdekességekről.

Azóta történt