Zenei kiegészítők a Nokiától

Hirdetés

A számos új készülék mellett a finn gyártó zenei kiegészítőket is leleplezett a Nokia World 2009 alkalmával. A cseppálló kivitelű, sportoláshoz kifejlesztett sztereó BH-505 kialakításában a Motorola S9 fülhallgatójára emlékeztet, ám jelen esetben hallójáratban ülő kialakítást kapott, melyhez három különböző méretű füldugót is mellékel a gyártó. A Bluetooth 2.1 kompatibilis, 137x125x58,5 milliméteres és 36 grammos eszköz NFC (Near Field Communication) segítségével egyszerűsített párosításra is rábírható, és egy feltöltéssel 10 óra beszélgetést vagy 8 óra zenehallgatást tesz lehetővé.

A Nokia BH-607 monó fülhallgató az elődjétől eltérően hanghívások terén domborít, méghozzá egyszerre két telefonhoz kapcsolódva is képes hívásokat kezelni, valamint két mikrofonos zajszűrési megoldásának köszönhetően a szél- és háttérzajt jelentős mértékben képes kizárni a beszélgetésekből. A 62x18x10,5 milliméteres és 11 grammos eszköz teljes feltöltéssel 7, negyedórás gyorstöltéssel pedig 5 óra beszélgetést tesz lehetővé.

A két headset mellett a finn gyártó egy új hordozható hangszórót is leleplezett, mely két hagyományos AAA elem segítségével akár 50 órás zenelejátszást is lehetővé tesz. A 0,63 watt zenei teljesítményű kiegészítőben 30 milliméter átmérőjű neodímium lágymágneses hangszóró teljesít szolgáltatok. A 42x67x67 milliméteres és 90 grammos eszköz 3,5 milliméteres szabványos csatlakozó segítségével kapcsolható hozzá telefonokhoz és médialejátszókhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés