Snapdragon 615 SoC-vel érkezik a Vodafone Smart Ultra 6

Hirdetés

A Vodafone az utóbbi időben ismét nagyon erőteljes, saját márkás készülékkínálattal jelentkezett, a TCT Mobile által gyártott Smart Prime meg is kapta tőlünk a Különösen ajánlott plecsnit. A szolgáltató most a nemzetközi oldalán mutatta be a Smart Ultra 6 névre hallgató phabletet, amit a ZTE gyárt a Blade S6 alapjain, de 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel.

Bemutatkozott az 5,5 hüvelykes Vodafone Smart Ultra 6

A testvérmodellhez hasonlóan a Smart Ultra is nyolcmagos Qualcomm Snapdragon 615 lapkakészlettel van ellátva, ezen kívül két gigabájt RAM-mal, egy 13 megapixeles, ledes villanóval megtámogatott hátlapi kamerával, 3000 mAh kapacitású akkumulátorral, illetve Android 5.1 Lollipop rendszerverzióval büszkélkedhet. A készülék mindenféle hűségnyilatkozat vagy előfizetés nélkül 125 fontba fog kerülni Angliában, ez átszámolva körülbelül 55 000 forintnak felel meg. Ha hazánkban is ezen az áron kerül piacra a Smart Ultra 6, akkor az minden kétséget kizáróan bivalyerős ajánlat lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Vodafone Smart First - lassan jár

    Kevesebb, mint tizenháromezer forintot kell fizetnünk a Vodafone új, belépőkategóriás újdonságáért, a Smart First az árához képest viszonylag korrekt ajánlat.

  • Vodafone Smart Prime - kiemelt ajánlat

    Nagyon korrekt árcímkével érkezik a piros szolgáltató saját márkás, középkategóriába szánt, öthüvelykes kijelzővel ellátott készüléke, amit nem mellesleg az Alcatel gyárt.

  • Vodafone Smart 4 NFC - az árlistából sem tűnik ki

    Újabb saját márkás készülék bukkant fel a Vodafone kínálatában, de ez valahogy nem az, amire vártunk. Túl sok a kompromisszum miközben az árazás a szokásosnál kevésbé ütős.

Hirdetés