Hirdetés

Viszlát Térerő, hello Konnektor!

Akik hallgatták múlt heti adásunkat a Radiocafé 98.6-on, azok számára nem fog újdonságot jelenteni a hír: a Mobilarena szerkesztői által készített és vezett, Térerő című műsor megszűnik, pontosabban nem is megszűnik, hanem átalakul. E hét péntektől már Konnektor néven lesz hallható az általunk szerkesztett műsor a megszokott pénteki időpontban, azaz 19:00 és 20:00 között.

Hirdetés

Nem egy egyszerű névváltásról van szó, a műsor új tematikát kap. Kicsit visszaveszünk a mobilos részből, alapvetően azért, mert az elmúlt 7 hónap 29 adásában gyakorlatilag már minden fontosabb témát kiveséztünk a telekommunikációval kapcsolatban, gondban lennénk, ha a teljes műsoridőt meg akarnánk tölteni efféle tartalommal. A mobil mellett tehát előtérbe kerül a szórakoztató elektronika is, melyért nem mi, hanem régi-új műsorvezető társunk, Fekete "Pheke" Gábor fog felelni. Őt a Radiocafé hallgatói a közel fél évtizedes múlttal rendelkező Technománia, illetve a Térerő kapcsán is ismerhetik, az adásunk indulása utáni 2 hónapban vele együtt szerkesztettük és vezzük a műsort, az összhang tehát nem fog hiányozni közülünk.

A Térerőt tehát temetjük, de senkinek nem kell aggódnia, sem a mobilos témák, sem mi nem megyünk vele a sírba. Ennek kapcsán ráadásul egy jó hírunk is van: az archívumunk a műsor megszűnésével egyidőben teljes lett, ide kattintva mind a 29 adást le lehet tölteni MP3 formátumban. Ezzel kapcsolatban mindenképp szeretnék köszönetet mondani azon olvasóinknak és hallgatóinknak, akik fáradtságot nem kímélve vágták és töltötték fel nekünk az egyes részeket.

Találkozunk pénteken a 98,6 MHz-es frekvencián!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés