Hirdetés

Vezess velünk távirányítós autókat október 5-én!

Nagyjából másfél hónapja írtunk ki egy szavazást, melyben megkérdeztük a tisztelt olvasókat, hogy miféle programnak örülnének a legjobban - a djuice ugyanis megszervezi azt nekünk. Bár egy ideje nem hallattunk magunkról, az események nem álltak be, csupán az történt, hogy a szavazók 52 százalékát érdeklő távirányítós autózást megszervezni nem volt olyan egyszerű, mint amilyennek talán elsőre hihettük. A gond az, hogy a djuice irodája előtti tér egy profi autóversenynek túl kicsi, legalább 100 x 100 méterre lenne szükség. Elindult hát a variálás és a szervezkedés, de végül született egy olyan megoldás, mely valószínűleg mindenkit örömmel tölt el.

Valami ilyesmire kell számítani.. :)
Valami ilyesmire kell számítani.. :)

A lényeg, hogy a program nem kint, hanem bent lesz, egészen pontosan az U26-ban; ez már csak azért is nyerő ötlet, mert így időjárástól független lehet a dolog. A djuice klubjában két pálya lesz felépítve (pontosabban egy pálya és két szakasz); egy off-road és egy triál, a rendezvényre ellátogató olvasók ezeken próbálhatják majd ki az autókat. Persze ezzel még nincs vége a dolognak, lesznek szakemberek, akik az efféle járgányok felépítését fogják szemléletesen demonstrálni (azaz az orrunk előtt fogják szétkapni és újra összerakni őket), plusz a szerelgetésre vágyó olvasók is kivehetik a részüket a bütykölésből, lengéscsillapító csere, difi ki és berakása, lehet versenyezni az idővel. Bónusz, hogy lesz pár robbanós autós is, melyeket tiszta idő esetén ki fogunk vinni a betonra pár kör erejéig. A részletek tehát a következők:

djuice - Mobilarena közös távirányítós autózás
Időpont: 2010.10.05.
Kezdés: 17:00
Helyszín: U26 (Budapest, Eiffel tér, a Nyugati pályaudvar mellett)
Maximális létszám: 250-300 ember
Regisztráció: nem szükséges, de örülnénk, ha a fórumban jeleznéd, hogy jössz
Részvételi díj:
természetesen nincs, a rendezvény ingyenes
Biztosan ott lesz: a djuice, Bog, Bocha és holdmester
myLife pontok a megjelenésért: 30 pont

Mindenkit nagy szeretettel várunk, a djuice-nak pedig köszönjük a helyszínt, a szervezést, és persze azt, hogy gondolt a Mobilarena olvasóira!

Bocha

Azóta történt

Előzmények