Veletech: számos myPhone és Allview okostelefon kipróbálható

Hirdetés

Számos AllView készüléket teszteltünk az elmúlt hónapokban, azonban nincs megállás: újabb versenyző bukkant fel a Veletechen a P6 Pro személyében. A készülék négymagos MediaTek rendszerchipet, 5 hüvelykes HD kijelzőt, 1 gigabájt RAM-ot és 8 gigabájtos belső tárolót kapott, amely microSD kártyával bővíthető. A P6 Pro egyéniségét üveg hátlapja adja, amely hozzájárul a minőségi konstrukcióhoz és összeszereléshez, miközben nem szállt el az árazása: a középkategória legalján lehet hozzájutni.

A P6 Pro az Android 5.1-es AllView készülékek sorát gyarapítja
A P6 Pro az Android 5.1-es AllView készülékek sorát gyarapítja [+]

Egy sor új myPhone-ba is belefutottunk, és ezek közül egyik sem a már ismert nagy gombos vagy strapamobil, hanem hagyományos androidos versenyzők. A myPhone Venum (lent) például kedvező áron kínál a belépőszinten elvárható specifikációt (5 hüvelykes FWVGA kijelző, négymagos rendszerchip, 1 gigabájt RAM, 5 megapixeles hátlapi kamera, Android 5.1-es főverzió), és meglepő színekben is elérhető – a türkizkék hátlap például nagyon tetszett Rusinak.

A MyPhone hagyományos androidos készülékeket is elhozott a Veletechre
A MyPhone hagyományos androidos készülékeket is elhozott a Veletechre [+]

A sorozat további tagjai a MyPhone L-Line, az Artis LTE, a Cube LTE, az Artis LTE, a Mini, a Fun 4 és s legerősebbnek számító Infinity II LTE, amely öthüvelykes HD kijelzőt és Gorilla Glass 3-as védőüveget kapott.

Hirdetés