2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Váratlanul felbukkant egy kávamentes LeEco

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: GizmoChina

A sikerekből bukást kovácsoló kínai óriásvállalat a nehézségek ellenére visszatérhet a mobilpiacra, de azért vannak még kérdőjelek.

Kína Netflixeként is emlegették, a mobiljaival pedig aztán a népes ország Amazonjaként. Az önvezető autókban és okoskerékpárokban is érdekelt tartalomszolgáltató, a LeEco ugyanakkor sokkal tovább nyújtózkodott, míg a takarója ért, és hamar kifogyott a mozgatható tőkéből. Az eredmény: előbb az amerikai nyitás ért véget csúfos bukással, aztán a mobilos üzletág került lényegében parkolópályára, perek sokasága indult a rendezetlen számlák miatt és a Vizio felvásárlása is meghiúsult. A történet mégsem ért véget: egyfelől több körben kapott Jia Yueting leköszönt vezérigazgató vállalata befektetői segélycsomagot, januárban pedig túladtak a Coolpad márkából 2016-ban vásárolt, 28,9%-os részesedés kétharmadán.

Az állítólagos LeEco Le X
Az állítólagos LeEco Le X (forrás: GizmoChina)

Weibós értesülések szerint nem lehetetlen, hogy tényleg van a válságból kiút, és fel is bukkant egy állítólagos kávamentes LeModell renderképe, megnyúlt kijelzővel és dupla kamerával az előlapon, illetve szintén két lencsével hátul. Az ujjlenyomat-olvasó láthatóan hiányzik a képről, így megindulhat a spekuláció, hogy vajon lemaradt-e, avagy a Vivo X20 Plus UD-hez hasonlóan a képernyő mögé szánják. Persze nem csak Le X néven is emlegetett ketyere hitelességét érdemes fenntartásokkal kezelni, az is kérdéses, hogy ha valóban készül ilyen modell, a LeEco jelenlegi gazdasági helyzetében eljut-e a piacra, vagy lassan tényleg Lehúzhatják a rolót.

Hirdetés

Előzmények

 • LeEco Le S3 - lassan LeHúzhatják a rolót

  Komoly válságban a LeEco, amelynek az egyik utolsó készülékét teszteljük, az is tavalyi, és az is egy még korábbi modell újrája, más hardverrel.

 • LeEco Le Max2 - megfontolandó LeHetőség

  Nem áll rózsásan a LeEco, pedig jó telefont, remekül árazva nem felejtett el készíteni. A teszten járt Le Max2 variáns a B20-as LTE sávot nélkülözi, viszont remek árral és QHD kijelzővel kompenzál.

 • LeEco Le 2 - majdnem LeNyűgöző

  Az egyik legújabb Le Szupertelefon sok szempontból kifogástalan, a forgalmazó által biztosított szoftververzió hiányosságai miatt mégsem tudjuk átérezni a benne rejlő nagyságot.

 • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

  A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.