Hirdetés

2018. december 13., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Újra megmutatta magát a Nokia egyik várható készüléke

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Egyre kerülnek elő a benchmark eredmények a Nokia D1C kódnéven futó készülékéről, ami nem kizárt, hogy még idén megjelenhet.

Hirdetés

A Nokia China igazgatótanácsának elnöke, Mike Wang három, esetleg négy készüléket dobott be a köztudatba, amire érdemes várni Nokia márkanév alatt. A két csúcskészülékről eddig kevés információnk adódott, az viszont igen, hogy a P1-es jelzetű már prototípusként létezik; az esetleges tabletre, mint negyedik eszköz csak tippelhetünk, a középkategóriásnak tűnő verzió viszont már többször megmutatta magát.

A Nokia D1C néven tesztelt készülék a Geekbenchnél átlagosan 668 és 3002 pontot (single/multi) hozott, míg az AnTuTunál elért eredményeit nem ismerjük, a lehetséges specifikációra vonatkozó többletinformációkat megtudtunk. A Qualcomm 430-as SoC Adreno 505-ös grafikus gyorsítóval és 3 GB rendszermemóriával ismét megerősítésre került, mindehhez pedig úgy tűnik, Full HD kijelzőt, valamint 13 megapixeles hátlapi, és 8 megapixeles előlapi kamerát szerelnek. Hivatalos információk sajnos továbbra sem állnak rendelkezésre a nougatos készülékről, annyit viszont nagyjából biztosnak tekinthetünk, hogy lesz.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.