Újabb telefonokra nyílt meg a One UI 4.0 beta

A béta és a végleges verzió kapcsán is lelkesítő, hogy milyen széles mobilpalettájára adja ki az Android 12-t a Samsung.

A Samsung összesen négy verziót adott ki a One UI 4.0 betából, most már elvileg nem is lesz több a végleges változat előtt, viszont a támogatott eszközök listája továbbra is bővül, a Galaxy S21-család mellett most már a Z Flip 3, a Z Fold 3, továbbá a Galaxy S20-, illetve Note20-szériákra is kiadták az Android 12-re épülő frissítési csomag előzetes verzióját, most pedig a Galaxy Z Flip és a Z Fold 2 tulajdonosok telepíthetik a legfrissebb rendszert.


[+]

Továbbra is a Samsung Members alkalmazáson keresztül lehet bejelentkezni a béta programra (bár nyilván a most bekerült készülékek egyelőre még csak Dél-Koreában támogatott, a napokban várhatunk régiós bővülést) , de kisebb-nagyobb hibalehetőségek tudatában érdemes. A végleges frissítési lista várható időtérképe ide kattintva tekinthető meg.

Előzmények

  • Nem lesz több One UI 4 beta

    A következő frissítés már a végleges, minden felhasználónak szóló verziót fogja odaadni, a Galaxy S21 FE pedig már Android 12-vel érkezhet.

  • Laptopra is érkezik a One UI 4

    A friss előzetes még több termékre ígéri a Samsung rendszerfüggetlen köntösét.

  • Elstartolt a One UI 4.0 beta

    A világ több táján megindult az Android 12-alapú Samsung felület béta verziója, virtuális RAM és egyéb újdonságok a fedélzeten!

  • Elindult az Android 12

    A készülékeken ugyanakkor még napok vagy hetek kérdése, mire az új szoftververziót láthatjuk. A Pixel modelleknek is várniuk kell.

Hirdetés