Újabb taggal bővülhet a Galaxy A sorozat

Úgy tűnik, hogy a Samsung háza táján rendesen zajlanak az események, ugyanis egyes források szerint hamarosan bővülhet a Galaxy A termékcsalád. Ha minden igaz, akkor A8 (SM-A800F) néven kerülhet forgalomba a mobil, és testvéreihez hasonlóan fém házba öltöztetik majd. További hír, hogy a Samsung korábban már az A6 és A9 nevet is levédette, így nem kizárt, hogy számos A-jelű telefonnal találkozhatunk majd a köveljövőben.

A Samsung Galaxy A7 matt hátlapja kissé csúszós
[+] A Samsung Galaxy A7-nél is nagyobb lehet a Galaxy A8

A Galaxy A8 a szóbeszédek szerint 5,7 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású Super-AMOLED kijelzővel rendelkezik majd, a belső erőforrást pedig a Qualcomm Snapdragon 615 SoC biztosíthatja, a processzorban nyolc darab 1,7 GHz-re skálázott Cortex-A53 mag található. A grafikus gyorsítást az Adreno 405 vállalja magára, az alkalmazások futtatásához pedig a 2 GB RAM járul hozzá. A belső tárhely mérete 16 GB, az energiaforrás kapacitása pedig pedig egy 3050 mAh lesz. Az A8 egyébként házon belül a karcsúsági versenyt is megnyerheti, hiszen 157,7 x 76,7 x 5,9 milliméteres dimenziókkal rendelkezik majd. A várhatóan Android 5.0.1-gyel elstartoló készülék debütálásának pontos időpontja még nem ismert.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy A7 - drága mulatság

    A fémházas A-sorozat legnagyobb és legvékonyabb tagja kapta a magas árcédulához tartozó legerősebb hardvert, ettől még bizony a csúcskategóriával versenyez.

  • Samsung Galaxy A3 - jöttem, láttam, ...

    ... de nem győztem fizetni. Az A3 apró, fürge, szuperül összerakott fémházas készülék, mely a prémium minőséget adja meg, csak éppen az árazás siklott félre. Nagyon.

  • Samsung Galaxy A5 - fém test, fém lélek

    A dél-koreai gyártó újdonsága Snapdragon 410-zel, fém házzal és HD felbontású kijelzővel hódítana a középkategóriában, csak az árat nem sikerült eltalálni.

  • Samsung Galaxy Alpha - valóban egy karakter

    Az Alpha kecses fémkeretes házzal, komoly hardverrel, Cat.6-os LTE modemmel, Super AMOLED kijelzővel és ujjlenyomat-olvasóval kíván az ősz egyik nagy slágere lenni.

Hirdetés