Újabb szétnyitható telefon érkezhet

Nem valószínű, hogy az egykor népszerű és a 24 című sorozatból is jól ismert, összecsukható telefonok újra divatba fognak jönni, mindenesetre mostanság több ilyen készülék is felbukkant, beleértve a hazai kínálatot az LG Wine Smart személyében. Most a TENAA-hoz látogatott el egy bejelentés előtt álló modell, amelyet eredetileg egy Xiaomi kagylótelefonnak gondoltak a márkafelirat alapján, amelyben szerepel a Mi, vagyis rizs szó, a PhoneArena azonban úgy tudja, hogy maga a márnanév lehet Rice vagy Rizs.

Újabb kagylótelefon érkezhet hamarosan, ezúttal Kínából
Újabb kagylótelefon érkezhet hamarosan, ezúttal Kínából [+]

A specifikációkból kiderül, hogy egy belépőszintű eszköz látogatott el a kínai hírközlési hatósághoz, azaz a TENAA-hoz, ugyanis az (egyik) kijelző 3,97 hüvelykes és 480 x 800 pixeles felbontású, az SoC pedig egy meg nem nevezett, négymagos modell, melynek processzorát 1,4 gigahertzre húzták. A RAM mellett feltüntetett 8 gigabájt alighanem elírás, a 16 gigabájtos belső tároló viszont hihető értéknek tűnik. A 4G képes készülék a TENAA-nál Android 4.4.4-es főverzióval járt. Az előlapjára 2, a hátlapjára pedig 8 megapixeles kamera került. A megjelenésről és az árakról egyelőre semmit nem tudni.

Azóta történt

  • Érkezik a Galaxy Golden 3?

    Az ismerős típusjelzés a GFX Benchnél bukkant fel, méghozzá Exynos 7420-as SoC-vel, 4,6 hüvelykes HD kijelzővel és 64 gigabájtos belső tárolóval.

Hirdetés