2018. május 26., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Újabb oreós Xperia érkezhet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFX Bench

A H4233 kódjelű Sony tesztmobil paraméterei kísértetiesen hasonlítanak az XA1 Ultrához, viszont a GFX Bench szerint más az SoC.

Hirdetés

Nem minden esetben hitelesek a teljesítménytesztek online adatbázisában szereplő specifikációk, hiszen a képátlót és más információt egyszerűen abból a kódból olvassák ki, amelyet a gyártó a tesztkészülékeknek megad. Az SoC típusa, illetve a RAM és a tároló mérete viszont már konkrétabb bizonyítékokon nyugszik, és most felbukkant a GFX Benchnél egy H4233 kódjelű Sony Xperia, méghozzá a friss Snapdragon 630-cal. Ez egy nyolc Cortex-A53 maggal felvértezett chipset (4 x 2,2 és 2 x 1,8 GHz), amelyet az Adreno 508 támogat grafikus képességekkel, és amely a Samsung 14 nm-es LPP node-ját használja.


Igazi óriás a már piacon lévő Xperia XA1 Ultra [+]

A szóban forgó Xperia, amelyet már Android 8.0 Oreóval küldtek GFX Bench tesztre, máskülönben a tavaszi XA1 Ultra paramétereit ismétli, úgyhogy akár annak a ráncfelvarrt variánsa is lehet: 4 GB RAM, 64 GB-os tároló, 23 MP-es hátlapi és 16 megapixeles előlapi kamera. Adott ugyanakkor a 4K-s videofelvétel rögzítése. Ha a képátló mellett szereplő adat hiteles, a H4233 éppúgy 6"-es FHD panelt kaphat, mint fent látható fivére.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.