Újabb készülék bemutatására készül a Honor

Hirdetés

Számos újsághoz, szerkesztőhöz és más, ügyben érdekelt emberhez érkeztek a nagyvilágban médiameghívók, amiket a Huawei, pontosabban a Honor küldött ki, hiszen egy virtuális bemutatóra invitálnak, amire június 20-án kerül sor. A kínai anyacég almárkája egy új és érdekes termékkel fog előrukkolni, amit kimondottan az európai piacra szánnak. A leírás szerint egy gyors, robusztus és elérhető árkategóriájú eszközre kell számítani, hogy mi lesz ez, arra már több tipp is érkezett.


[+]

Egyelőre az még nem tiszta, hogy ez az esemény egy teljesen új termék leleplezését jelenti, vagy pedig egy olyan modell lép az öreg kontinensre, ami már Ázsiában kapható. Ha az előbbi valósul meg, akkor a Honor 8 boltok polcaira kerülésére lehet számítani, ami 5,2 hüvelykes kijelzővel, Kirin 950 chipsettel, 4 gigabájt RAM-mal, valamint USB Type-C csatlakozóval láthat napvilágot. Utóbbi esetben viszont a Honor V8 eljövetelére érdemes nagy tétben fogadni, ami Kínában 5,7 inches, QHD felbontású panellel, ujjlenyomat-olvasóval és VR-támogatással vonzza a vásárlókat. Két hét múlva minden kiderül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Hamarosan befut a Honor 8 is?

    A dupla kamerás Honor V8 phablet után rövidesen a kisebb kijelzővel megáldott Honor 8 is bemutatkozhat.

  • Marshmallow frissítést kap a Honor 5X

    A gyártó az amerikai Twitter-csatornáján értesítette a publikumot a középkategóriás phablet érkező szoftverfrissítéséről.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

Hirdetés