Újabb Honor bukkant fel a TENAA adatbázisában

A Huawei idén nagyon jó évet tudhat maga mögött, 100 000 000 darab telefont szállítottak le, ők szállítják az idei Nexus phabletet, és számos egyéb érdekes modellt mutattak be 2015-ben. Borítékolható, hogy jövőre is rengeteg nagy dobással készülnek, az egyik talán az év elején lehet esedékes, a lenti fotón ugyanis egy KIW-AL20 kódjelű Huawei látható, ami talán a Honor 7X-et, vagy a Honor 7 Plus-t takarhatja. Az 5,5 hüvelykes kijelzővel ellátott phablet Full HD felbontású TFT kijelzőt kap, a burkolat alatt pedig jó eséllyel a 64-bites Kirin 950 lapul, amihez 1,5 GHz-es, nyolcmagos proceszor, 32 gigabájtos belső tároló és microSD bővítési lehetőség is tartozik.

Újabb Honor bukkant fel a TENAA adatbázisában
[+]

A készülék hátulját nem csak a 13 megapixeles kamera, hanem egy dupla ledes villanó és egy ujjlenyomat-olvasó ékesíti, ez utóbbi mostanában remekül szokott sikerülni a kínai gyártónak. Az előlapon 5 megapixeles fényképező fog dolgozni, az arany, szürke és ezüst színekben megjelenő telefon 151,3 x 76,3 x 8,1 milliméteres dimenziókkal büszkélkedik, a Honor 7-nél tehát jóval nagyobb, de kicsit vékonyabb lesz. Megjelenési időpontról és árról egyelőre még semmilyen információ nem áll rendelkezésre.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés