Új üzleti tarifacsomag: Vodafone Presztízs

Hirdetés

A Vodafone Magyarországnál a vállalati ügyfelek számára elérhető a legújabb Vodafone Presztízs-csomag. A tarifát bármely üzleti ügyfél vagy egyéni vállalkozó igénybe veheti, akár egy előfizetéssel. A Vodafone jelenlegi üzleti ügyfelei a csomagot egyszerű tarifaváltással is elérhetik.

A tarifától függően az előfizetők 300, vagy 1000 perc ingyenes beszélgetést, időben és adatforgalomban korlátlan vezeték nélküli internet hozzáférést kapnak, továbbá rendelkezésükre áll a BlackBerry mobil e-mail szolgáltatás, mely lehetővé teszi a folyamatos e-mail kapcsolatot és gyors elérést biztosít a legfontosabb üzleti információkhoz. A Vodafone Presztízs keretében egy vezetékes számot is kap az előfizető, amellyel elérhető lesz mobiltelefonján is. A havidíjban foglalt szolgáltatások közé tartozik még a cégen belüli ingyenes beszélgetés és az ehhez kapcsolódó további funkciók, mint a hívásátadás, vagy a rövid hívószámok használata.

A díjcsomag egyedi készülékajánlatot is tartalmaz: így három készülék kedvezményes, bruttó 30 000 Ft-os áron vásárolható majd meg. Októbertől a Nokia E65 érhető el, míg novembertől megjelenik a Blackberry 8310, és a Sony Ericsson P1i is. Közös jellemzőjük, hogy támogatják a mobil e-mailt és egyes típusaik a GPS alapú navigációt is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés