Továbbra sem sok különbség látszik a Meizu Pro 6 és Pro 6S között

Hirdetés

Nem sokat tudunk eddig a Meizu Pro 6 utódjáról, mindössze Huang Zhang vezérigazgató utalgatott rá, hogy túl nagy áttervezésnek nem lenne sok értelme, és a Helio X25 remekül megfelel a Pro 6-ban is. Ebből következően vetettük el, hogy a Pro 6S az Exynos 8890-es csúcslapkáját kapná, valamint a kialakításban sem számítunk számottevő változásokra.


[+]

Az AnTuTu adatbázisa alapján a specifikáció lényegi elemei megegyeznek, így a MediaTek Helio X25 (MT6797T) SoC és a Mali-T880-as IGP egyre nyilvánvalóbb, a memóriakiosztás pedig ezek szerint 4/32 gigabájtos kombinációban kerül a gépezetbe. A benchmark alapján ezúttal is 1080 x 1920 Full HD felbontású kijelző lehet esélyes, valamint 21 megapixeles főkamera és 5 megapixeles előlapi modul. Ezek így papíron akár a Meizu Pro 6 adatai is lehetnének, úgyhogy november 3-ig nincs más hátra, mint várni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Meizu Pro 6S

    A Pro 6 ráncfelvarrt változata minden valószínűség szerint jobban bírja a terhelést és szebb képeket csinál elődjénél, 2700 jüanos ára pedig nem tűnik irreálisnak.

Előzmények

  • Sűrű nap lesz november 3-a

    Nem csak a legnagyobb kínai gyártó készül bemutatóval jövő héten, de a Meizu is felszólította az érdeklődőket, hogy véssék fel a dátumot.

  • Felbukkant a Meizu Pro 6S és Pro 6 Plus

    Különböző Pro 6 variánsok kerültek elő kémfotó és certifikáció formájában, ám túl sok információt nem kapunk róluk.

  • Bemutatkozott a Meizu Pro 6

    Az új készülék bejelentése előtt rengeteg előzetest láthattunk, ám most végre fény derült a teljes specifikációra és néhány hivatalos kép is megtekinthető.

Hirdetés