Tovább támogatja a hokit a Pannon

Hirdetés

Újabb három évre meghosszabbította a Pannon a Magyar Jégkorong Szövetséggel az együttműködését, így a mobilszolgáltató továbbra is a jégkorong-válogatott főtámogatójaként nyújt a nemzeti válogatottnak megbízható hátteret.

"Az elmúlt három év rengeteget jelentett a magyar hokinak: felzárkóztunk a közvetlen elithez - az 'A' csoporthoz -, számos új jégpálya épült hazánkban és Magyarországon soha nem látott kaliberű jégkorong-válogatottak léptek jégre, mint például Kanada, Szlovákia, Németország vagy éppen Svédország. Mindez a Pannonnak köszönhető, hiszen az általuk nyújtott biztos háttér és a szerződésünkön is messze túlmutató együttműködés, közös gondolkodás garantálta a sikert eseményeinken" - mondta Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke. "Az, hogy a Pannon a magyar jégkorong támogatója, elismert hokinemzetté tette Magyarországot a nemzetközi hokiéletben és rengeteget jelentett a sportág hazai megítélésében. Biztos vagyok benne, hogy a következő három év is legalább ugyanilyen sikeres és eredményes lesz!"

"A játékosok kiválóak, folyamatosan fejlődő teljesítményt nyújtanak, tudjuk, hogy nagyon sok magyar embernek örömöt szereznek, ezért is döntöttünk úgy, hogy újabb három évre a csapat főtámogatói leszünk" - mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés