Speciális törzsolvasói nyereményjáték a Mobilaréna felhasználóinak

Régi olvasóink már megszokhatták, hogy időről-időre szervezünk nyereményjátékokat, amelyek során általában a felajánlott nyereménnyel kapcsolatos kérdésekre adott helyes válaszok juttathatják a sorsolás közelébe a vállalkozó kedvű felhasználókat. Az LG-vel közös játékunk a múlt héten zárult le, a Renoir készüléket begyűjtő nyertes hamarosan kezébe veheti nyereményét.

Most azonban kicsit rendhagyó játékot szerveztünk, ahol a nyereményeket is mi magunk ajánljuk fel, éppen ezért teljesen szabad a kezünk a kérdések összeállítását illetően. A Mobilaréna régi olvasói talán velünk együtt emlékeznek az oldal eddigi 6 évének fontosabb eseményeire, mi ezekre építettük fel a ma induló játékot. A felajánlott nyeremények is tükrözik a vetélkedő jellegét, a jó válaszadók között öt darab Mobilaréna ajándékcsomagot sorsolunk ki.

Póló, bögre, kulcstartó

A szabályok változatlanok: hétköznapokon két kérdés kerül ki, augusztus 9-ig lehet a néhol kimondottan furfangos feladványokra megkeresni a helyes válaszokat. A játékban most is csak regisztrált felhasználók vehetnek részt, a regisztrálni ezen a linken lehet. Mint mindig, ezúttal is külön fórumtéma nyílik arra az időre, amíg a sorsolás le nem zárul, ez ide kattintva érhető el. Természetesen most is árgus szemekkel figyeljük, hogy a fórumban ne segítsenek egymásnak a játékosok, a több regisztrációról történő próbálkozásokat is szűrjük.

Reméljük, hogy ezúttal nem elsősorban a felajánlott nyeremények értékessége, hanem inkább a játék öröme fog sok-sok embert a képernyő, a kereső és a Google elé ültetni, mi nagy kíváncsisággal nézünk a következő két hét elé. Sok sikert és jó játékot kívánunk mindenkinek!

Hirdetés