Hirdetés

2017. november 17., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Újabb tokok árulkodnak a G5 kameráinak elhelyezkedéséről

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Újabb tartozékok képei kerültek fel az internetre, melyek az LG hamarosan bemutatásra kerülő csúcsmodelljéhez készültek.

Szinte még frissek az LG által MWC-re kiküldött meghívók, amiben közölték, hogy február 21-én érkezik a G5 csúcsmodell. Mivel már csak két és fél hét van a bejelentésig, a különféle tartozékgyártók lázasan készülnek, hogy amikor már a boltokban lesz a telefon, tudjanak hozzá vásárolni a felhasználók jobbnál jobb tokokat. Arról már többször lehetett hallani, hogy dupla kamera lehet a G5 egyik ötőkártyája, amit a legújabb, internetre felkerülő képek is megerősítenek, inkább az volt a kérdés, hogy mi lesz a szenzorok között.


[+]

Most már ez sem titok, ahogy a fenti fotókon is látható, egy dupla ledes villanóra lehet számítani, ami azonban nem két tónusú, azaz lehetséges, hogy a fehéregyensúly helyett az energiahatákonyságra mennek most rá a dél-koreaiak. Közvetlenül a villanó alatt lesz majd a fókuszálást segítő lézer, ami már a G3 óta a zászlóshajók velejárója. Más téren nincs már meglepetés, az ujjlenyomat-olvasó még hátul lesz, a gombok viszont oldalra kerültek, pedig az eddigi kialakítás is kényelmes volt.


[+]

Az Amazon március 28-tól fogja árusítani a kiegészítőket. A G5-ről már több dolgot is tudni lehet: 5,6 hüvelykes, QHD felbontású kijelzőt, Snapdragon 820 rendszerchipet, 4 GB RAM-ot és 20 megapixeles Sony fényképezőt kap.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.