2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Teljesítményteszten járt az Xperia Z4

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GFXBench

Lassan megszokott lesz, hogy a GFXBench buktatja le a még be nem jelentett készülékeket, most a Sony újdonságáról árulkodott a program.

Korábban már írtunk róla, hogy a GFXBench adatbázisában felbukkant az LG G4, a népszerű szintetikus tesztprogram pedig most újabb áldozatot követelt. A Sony idén érkező csúcsmodelljéről, az Xperia Z4-ről egyre több információ szivárog ki, a japán gyártó tehát úgy tűnik, hogy lázasan teszteli a készüléket.

A leírás alapján rálátást kapunk a meglepetéssel aligha szolgáló belső komponensekre. Az Xperia Z4 lelke egy Qualcomm Snapdragon 810 SoC lesz, ami egy nyolcmagos processzort is magában foglal. Ennek kell majd meghajtania az 5,1 hüvelykes, 1080p felbontású (bár elvileg lesz QHD-s variáns is) kijelzőt, az applikációk futtatását a 3 GB RAM, mentését pedig a 32 GB-os belső tárhely segíti majd. A hátlapon a szokásos 20,7 megapixeles kamerát találjuk majd, adatkommunikációs szempontból pedig 4G/LTE, GPS, NFC, WiFi is lesz a telefonban. Az E6553 kódnéven szereplő készülék Android 5.0.2 Lollipop operációs rendszerrel láthat napvilágot, a bejelentés pontos időpontja azonban egyelőre még nem ismert.

 

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.