Teljes kijelzős okosórát mutat be a Rollme

Nem sokat árul el magáról a Rollme, de úgy tűnik, az első keret nélküli okosórát készülnek bemutatni a Qualcomm legújabb ultramobil platformján.

Hirdetés

A Qulacomm a nyáron mutatta be legújabb, hordható okoseszközökbe szánt szettjét, elsőként pedig a rejtélyes Rollme implementálhatja a Hero Pro nevű, egyébként nem csak ebben első készülékébe. A Rollme hordható okoseszközöket, órákat és valódi vezetékmentes fülhallgatókat gyárt, és most készülnek piacra dobni a világ első, keret nélküli kijelzővel szerelt okosóráját. A dizájn kétségkívül megragadó, a praktikum viszont kérdéses.


[+]

De nem csak ebben óhajt első lenni a Rollme. A Hero Pro modell lehet az első okosóra, amely a Qualcomm 4100+ lapkakészlettel mutatkozik be. A Qualcomm új szettje 12 naométeres node-on készül és papíron 85%-kal jobb teljesítményt nyújt, mint a Snapdragon 3100. A 4100+ úgynevezett hibrid architektúrát képvisel egy extrém alacsony energiaigényű halmaza és egy nagyteljesítményű klaszter egységével, 1,7 GHz-es maximális órajelen. Nincs akadálya az LTE kapcsolatnak, a Bluetootht 5.0-s verzószámig támogatja, opció a 802.11a/b/g/n WiFi és a Beidou, Galileo, GLONASS és GPS támogatás.

[+]

Azt, hogy ebből az óra, mármint a Pro verzió mit kap, egyelőre nem tudjuk. Azt viszont igen, hogy a Rollme Hero alapmodellje a MediaTek 2017-es 6739-es SoC-jével érkezik, ami nem kifejezetten hordható okoseszközökre optimalizált platform, de végül is, 3 GB rendszermemóriával és 32 GB belső tárhellyel akár életképes is lehet. Tulajdonképpen a TicWris is eldöcögött, bár ott teljes értékű Androidot vitt, nem a Wear OS-t.

Azóta történt

Hirdetés