Szuper olcsó lett a Honor 8 Play

A Honor belépő kategóriás modellje alig kerül 35 ezer forintba; ahhoz képest papíron egészen jó ajánlat.

A Honor 8 Play árazása nagyjából Android Go szintű, a készülékbe viszont beletettek 2 GB rendszermemóriát és 32 GB bővíthető belső tárhelyet. A lapkakészlet sem ősrégi, a tavalyi második félévtől elérhető, 12 nanométeres, négymagos, maximum 2 GHz-es MediaTek Helio A22 mellé nem jár a Google elégtelen hadrverkörnyezetre tervezett rendszere, így (bár nagyon megnéznénk, mit hozna ki belőle) a Honor 8 Play Android 9-re épülő EMUI 9-cel kerül forgalomba. Nagyon kedvező árcetlivel.

120 dollárért kapunk 19:9-es, HD+ felbontású, 5,71 hüvelykes kijelzőt keskeny kávákkal és csepp alakú szenzorszigettel, amin egy 5 megapixeles előlapi kamera foglal helyet. Hátra egy 13 megapixeles, f/1,8 apertúrájú szenzor került LED villanóval és AI Camera felirattal. A Honor 8A-nal bevetett valódi kétkártyás kialakítás itt is megvan, így két nanoSIM-nek és egy microSD kártyának is van hely, illetve a hátlap dizájnja is hasonló, csak a 8 Play látszólag texturált felülettel kombinálja a bal oldali sávot.

Az akkumulátor 3020 mAh-s, gyorstöltést igazán nem várhatunk el, a microUSB csatlakozó elhagyásában viszont mostanában mindig reménykedünk, de ebben a kategóriában erre még várni kell. A Honor 8 Play egyelőre Kínában, online viszonteladóknál érhető el 599 jüanos áron, ami pont 25 ezer forintnak felel meg. Itthon valószínűleg kicsit drágább lesz, ha és amennyiben lesz.

Azóta történt

Előzmények

  • Honor 8A - tartja a sávot

    A belépő középszintű modell alapvetően jól teljesít, de vannak erősebb vagy érdekesebb ajánlatok a kategóriában. A Honor 8A egyébként jó, csak nem kifejezetten izgalmas. Kivéve a hátlapot, mert az nagyon csinos.

Hirdetés