Szuper-olcsó Lumia a láthatáron

Hirdetés

A Nokia mobiltelefonos részlege hamarosan a Microsoft felügyelete alatt folytatja tovább működését, de ez mit sem változtat az okostelefonos szegmens alsó régióját is komoly ostrom alatt tartó piaci stratégián. Az indiai Zauba import adatbázisban nemrég felbukkant „RM-1013” típusjelzésű Windows Phone 8 készülék úgy tűnik, hogy még a Lumia 520-nál is alacsonyabb árszegmensben landol, noha a platform kötötségei miatt sokkal gyengébb műszaki paraméterekre nem igazán lehet számítani. A mindössze 6282 rúpiás, vagyis 23 000 forint alatti kiskereskedelmi áron említett modell premierje a közelgő Mobile World Congress során várható, vagyis a Microsoft és a Nokia minden árszegmensben megpróbál nagyot dobbantani.


Lumia 520

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Sajtóképen a Lumia 630

    Az Android-alapú X-sorozat leleplezése után a Nokia hamarosan a Windows Phone termékpalettáját is bővíteni fogja.

Előzmények

  • Nokia Lumia 1320 - visszafogott óriás

    A finn gyártó közelmúltban bemutatott készüléke a 1520 gyengébb változata, ám ettől még nagyon jól használható, hatalmas képernyővel rendelkezik, és nagyon gyors is.

  • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

    Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

  • Nokia Lumia 1020 - fényképesztő

    Nincs mese, ez most a legjobb kamerás okostelefon. A 41 megapixeles szenzor és a hat lencséből álló optika együttese verhetetlen a mobilos képalkotás kapcsán.

  • Nokia Lumia 625 - 4G az ablakpárkányon

    Újabb Lumia, ezúttal a kamera kapott picit nagyobb hangsúlyt, illetve a kijelző méretét növelték a finnek. Egyébiránt ez a Lumia is pont olyan, mint a többi.

Hirdetés