Snapdragon 805 chipsettel debütálhat az LG G Pad 2

Hirdetés

Utoljára 2013 októberében fordult elő az, hogy az LG csúcskategóriás táblagéppel rukkolt elő, azóta viszont kevés figyelmet fordítottak a felső szegmensben versenyző készülékekre (természetesen azért akadtak tabletek bőven), pedig az Apple és a Samsung is folyamatosan frissítette termékeit. Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan az LG is új zászlóshajóval rukkolhat elő, a Leaksfly ugyanis különféle információkkal szolgált erről a Weibo oldalán.

LG G Pad 8.3
[+] LG G Pad 8.3

A biztosnak egyelőre semmiképpen sem nevezhető adatok szerint a tablet lelke egy négymagos processzorral ellátott Snapdragon 805 chipset lesz, a grafikus feladatokat az Adreno 420 végzi, a 8,3 hüvelykes kijelzőn pedig 1920 x 1080 pixel terül el, ami csak nagyon apró változás az elősmodell 1920 x 1200 pixeles megjelenítőjéhez képest. A készülék a hírek szerint 3 GB RAM-os és microSD-vel bővíthető 32 GB-os adattárolót kap, a hátlapon egy 8, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamerával lehet fotózni. A Leaksfly szerint az LG újdonsága októberben láthat napvilágot.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Csendben startolt el az LG G Pad II 8.0

    A koreaiak legújabb táblagépe nem sok fejlődést mutat, továbbra is Snapdragon 400 hajtja, ám immár 1,5 GB RAM került bele és van rajta USB 2.0-s port.

Előzmények

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • LG G Pad 8.0 4G - kellemes átmenet

    A dél-koreai gyártó tovább bővítette táblagépes portfólióját, egy 8 hüvelykes IPS kijelzővel, Snapdragon 400 SoC-vel szerelt masinát adtak ki.

  • LG G Pad 7.0 - a következő epizód

    Az LG egyre komolyabban veszi a tabletes piacot, újdonságuk korrekt hardverrel rendelkezik és megkapta a legújabb rendszerfelületet is.

  • LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe

    Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.

Hirdetés