Hirdetés

SE blog: 50 GB ingyen tárhely minden Xperia tulajdonosnak

A Sony Ericsson a Box vállalattal közösen új promóciót jelentett be, amelynek keretében minden Xperia tulajdonos 50GB ingyenes fájlmegosztó- és tárhelyet kap. A készüléktulajdonosoknak egyszerűen csak be kell jelentkezniük Box felhasználói fiókjukba az Android Marketen elérhető Box for Android alkalmazással, és életük végéig használhatják az ingyenes felhő rendszerű tárolást és fájlmegosztást bárhol a világon.

A promóció 2011. december 15-én kezdődött és 2012. december 31-ig tart, és minden olyan felhasználó számáre elérhető, aki bármely Xperia X10, vagy annál újabb Xperia okostelefonnal rendelkezik. „Az emberek még több fényképet készítenek, még több zenét hallgatnak és még több videót néznek, mint valaha, különösen igaz ez az ünnepi időszakra, éppen ezért szeretnénk kedveskedni az Xperia felhasználóknak ezzel az 50 GB tárhellyel, hogy feltölthessék tartalmaikat, melyeket különböző eszközökön meg is oszthatnak. Az Xperia és a Box gigantikus mennyiségű tartalomhoz nyújt hozzáférést a felhasználóknak útközben is, így okostelefonjuk lesz kapcsolatoktól nyüzsgő életstílusuk motorja.” – nyilatkozta Steve Walker, a Sony Ericsson marketingigazgatója.

A Box fájlmegosztó és tárolórendszerével az Xperia-felhasználók bárhonnan könnyedén elérhetik saját tartalmaikat különböző eszközökről és különféle alkalmazások segítségével egyaránt. A Box jelenleg több mint nyolcmillió magánszemélynek és százezer cégnek segít megtekinteni, feltölteni és megosztani, valamint kezelni valamennyi tartalmukat a felhőben és mobil eszközökről. Az Xperiaokostelefonok tulajdonosai most hatalmas mennyiségű tartalmat kezelhetnek a felhőben az 50 GB ingyenes tárhelyen, amely mintegy 50 000 dokumentumnak, fényképnek és prezentációnak felel meg.

Előzmények