Samsung B3410 és M3310: Bejelentés nélkül érkezett

A Samsung nem épp apró termékpalettájának folyamatos bővülését a folyamatos sajtóesemények ellenére is elég nehéz követni, pláne ha egyes modellek nemes egyszerűséggel bejelentés nélkül érkeznek és csak a boltok polcairól vigyorognak az emberre. A spanyol PhoneHouse kínálatában elérhető Samsung B3410 és M3310 szintén ilyen készülékek, melyek csak pletyka szinten kerültek említésre, majd mindenféle előzmény nélkül a boltokba kerültek.

Hirdetés

A mindössze 150 eurós, vagyis körülbelül 41.000 forintos Samsung B3410 2,6 hüvelykes érintőkijelzőt, TouchWiz kezelőfelületet, QVGA videók rögzítésére alkalmas 2 megapixeles kamerát, FM rádiót, microSDHC kártyahelyet és EDGE átviteli képességet kapott és a mai kor elvárásnak megfelelően közvetlen Facebook, Picasa, Flickr és Myspace elérést is kínál.

A Samsung M3310 a gyártó harmadik dupla csúszkája, mely elsősorban a zene szerelmeseinek szívét kívánja megdobbantani. A jövevény 2,1 hüvelykes, 240x320 képpontos kijelzőt, 3,2 megapixeles kamerát, RDS FM rádiót, microSDHC kártyahelyet, sztereó Bluetooth modult, sztereó kihangosítót, 3,5 milliméteres fülhallgató kimentet, valamint a forgalmazó állítása szerint 75 óra folyamatos zenelejátszást biztosító akkumulátort kapott

Előzmények

Hirdetés