Rövidesen debütál a „Moto X+1”

Hirdetés

Az általában megbízható forrásairól ismert @evlekas legfrissebb beszámolója szerint a Motorola Mobility már gőzerővel dolgozik a remek testreszabhatóságáról ismert Moto X utódján, mely az Egyesült Államok összes nagyobb szolgáltatójának kínálatában elérhető lesz. Az egyelőre „Moto X+1” néven emlegetett modell műszaki felszereltsége egyelőre nem ismert, de a patinás amerikai gyártó minden valószínűség szerint nem az elérhető legerősebb processzor köré építi majd a készülékét. A Moto X a relatíve magas kezdőára ellenére szintén középkategóriát idéző megjelenítővel és chipkészlettel érkezett, ám a rendkívül alacsony fogyasztású hangfelismerő szenzorának köszönhetően folyamatosan képes figyelni a hangutasításokat és ezzel valódi érintés nélküli használatot biztosít.

Moto X
Moto X

A megjelenítők és processzorok rendkívül gyors fejlődése révén ma már az alsóbb kategóriás készülékek is bőven ki tudják elégíteni az átlagfelhasználók igényit, így a vásárlók – az ár mellett – sokkal inkább a formaterv, anyaghasználat, kezelőfelület és nem utolsósorban az exkluzív szolgáltatások alapján válogatnak. Ez utóbbi szerepe a jövőben egyre dominánsabb lesz, hiszen a nyers műszaki paraméterek nem sokat érnek, ha a készülék használata körülményes, pláne, ha vannak jobb ajánlatok.

Azóta történt

  • Moto X+1 – Full HD kijelzővel

    A Motorola Mobility termékfelelőse egy képernyőfotó megosztásával leplezte le a bejelentés előtt álló készülékének kijelzőfelbontását.

  • Moto X – 64 GB tárhellyel is

    Kétszeres mennyiségű belső memóriával is rendelhető a Motorola remekül testreszabható okostelefonja.

  • Sajtóképen a Moto X+1

    Újabb képen is látható a Motorola remekül testreszabható okostelefonjának ráncfelvarrt kiadása.

  • Moto Maker – már Németországban is

    Az Egyesült Államok és az Egyesült Királyság után Németországban is egyedi igényeknek megfelelően rendelhető a Motorola Mobility legerősebb mobilja.

Előzmények

Hirdetés