Rengeteg újdonság a Mobile Meeting 2011-en!

A Mobile Meeting 2011 április 16-án, 13:00-kor nyitja meg a kapuit. A rendezvényre már egy hete lehet regisztrálni, de még akad férőhelyünk. Ahogyan tavaly, úgy idén is teljesen ingyenes a belépés, egy jótékonysági kasszát teszünk ki csupán, ahová mindenki annyit dob be, amennyit óhajt. Az összegyűlt pénzt a Pilisvörösvári Mentőállomásnak ajándékozzuk, ezzel valamelyest segítve a munkájukat. Örülnénk, ha azért kemény 200 forintot mindenki beszórna, cserébe ingyen lesz a pogácsa és az ásványvíz.

A kiállítói lista már teljes, a következő cégek hozzák el termékeiket: Nokia, LG, Sony Ericsson, HTC, myPhone, Alcatel, Viewsonic, Becker, TomTom, Microsoft. Összesen tíz "stand" lesz, akárcsak tavaly, most is az az elsődleges cél, hogy az asztalokhoz le lehessen ülni, működő telefonokat, táblegépeket nyomkodhassanak az érdeklődők, s minden gyártótól ott lesz néhány szakember, aki igyekszik válaszolni az összes felmerülő kérdésre. Nagyjából már lehet azt is tudni, hogy melyik gyártó milyen készüléket hoz magával, itt egy lista a nagyobb durranásokról:

A Nokia az N8 és az E7 mellett a frissen bejelentett telefonjait is elhozza. Magyarországon először lehet majd megnyomkodni az X7 és az E6 modelleket, illetve a rajtuk futó Anna kódnevű Symbian felületet is. Az április 12-én bemutatkozott újdonságok nagyon friss cuccok, kevesen vannak az egész világon, akik láthatták őket testközelből.

Hirdetés

Az LG is durva okosságokkal készül, hiszen az Optimus 2X mellett kint lesz a még nem kapható Optimus Black, az Optimus 3D és az Optimus Pad is a koreai gyártó standján. Kenyeres Tomi, az LG szakértője pedig igen mélyrehatóan ismeri a készülékeket, bátran lehet tőle kérdezni.

A HTC a barcelonai újdonságokat hozza el, a Desire S, a Wildfire S, illetve az Incredible S mellett az új Facebook-telefon, azaz a ChaCha és a Flyer tablet is kiállításra kerül. Természetesen ezeket mind meg is lehet nyomkodni.

A Sony Ericsson elhozza a teljes androidos palettát, az Xperia család tagjai hiánytalanul itt lesznek. Az arc, a neo, a pro és a PLAY is nyomkodható, utóbbin persze játszani is lehet majd.

Az Alcatel két termékvonallal erősít, a teljesen QWERTY gombsoros, levelezési szolgáltatással megtámogatott modellek mellett az Android fog dominálni a Mobile Meetingen, több olyan telefon is látható lesz, amely a közeljövőben a szolgáltatói kínálatokban is megjelenik majd. A Mobile Meetingen lehet majd megfogdosni először az OT-910-et, de itt lesz az OT-900 és az OT-990 is.

A Viewsonic természetesen hoz tabletet, de érdekesnek ígérkezik a 4 inches androidos okostelefon, a ViewPad 4, illetve egy kisebb modell, amely azonban két SIM-et is kezel, ez a V350. Hiánypótló termék nem csak a magyar, hanem a nemzetközi piacokon is.

A Tomtom új termékcsaládja mellett a Becker újdonságai is láthatóak lesznek a Smartshop standján, de nem kizárt, hogy a friss Mio paletta is kiállításra kerül.

A Speedshop sokféle tartozékkal készül, többek között a Case-mate kiegészítők lehetnek érdekesek, de főleg okostelefonokhoz és tabletekhez is kínálnak hasznos kütyüket, billenytűzetek és tokok garmadája várható.

A Microsoft szoftvergyártóként különböző Windows Phone 7-es eszközöket hoz, illetve előadást is tartanak, ahol a frissításekről, újdonságokról rántják le a leplet. Állítólag lesz olyan bejelentés is, amelyről még nemigen lehetett korábban hallani.

Aki még nem regisztrált és kedvet kapott, itt teheti meg. Aki nem tagja fórumunknak, itt pótolhatja.

Hirdetés