Reklámfilmben mutogatja az Oppo a Reno4-et

Pedig még be se jelentették a szuperstabil felvételeket ígérő Reno4 családot.

Hirdetés

Június 1-jén mutatkozik be a különösen nagy kamerarésszel szerelt Vivo X50 család, 5-én pedig a BBK-s társ Oppo Reno4 famíliája a soros, és az optikák éppenséggel itt sem aprók. A képstabilizálásra fordított, különös figyelem és az anyagcég mellett közös lesz a Snapdragon 765G SoC 5G modemmel társítva, amely felső-középkategóriás árazást vetít előre.

A kedvcsináló videón a sima Reno4 tekinthető meg 32 megapixeles kameralukkal, a TENAA-s vizit pedig a 6,43"-es képátlót is elárulta, akárcsak a 48 megapixeles főkamerát a túloldalon, 8 megapixeles ultraszéles és 2 megapixeles mélységérzékelős egységgel. A 4000 mAh-s telepet 65 watton lehet majd tölteni.

A Reno4 kékben, a Reno4 Pro pedig feketében a TENAA színe előttA Reno4 kékben, a Reno4 Pro pedig feketében a TENAA színe előtt A Reno4 kékben, a Reno4 Pro pedig feketében a TENAA színe előtt (forrás: GSM Arena / TENAA)

A Reno4 Pro pedig 6,55"-es képátlóra számíthat előnyösebb képernyőaránnyal, ám megegyező telepmérettel. Hátul a főkamera optikai stabilizálást kaphat, melléje pedig állítólag 12 megapixeles éjjeli videós egység szegődik (alighanem széles látószöggel), valamint 13 megapixeles szenzor zoomlencsével.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Bemutatkozott az Oppo Reno4-család

    Jó megjelenésű mobilok érkeznek OLED kijelzővel, Snapdragon 765G rendszerchippel, 65W-os, villámgyors töltéssel, méretes akksival.

  • Bemutatkozott a globális Oppo Reno4 Pro

    Nagyon jó felszereltséget az Oppo a felső-középkategóriában, legújabb modelljük már 65W-os gyorstöltéssel, 90 Hz-es AMOLED kijelzővel és 7-es szériájú Snapdragon chippel érkezik.

Előzmények

Hirdetés