Régebbi Samsung csúcstelefonokra is megérkezett az Expert RAW

A Galaxy S20 Ultra, a Galaxy Note20 Ultra és a Z Fold 2 is felkerült azon telefonok listájára, melyeket támogat az Expert RAW alkalmazás.

Frissült a Samsung által fejlesztett Expert RAW alkalmazás, a frissítés pedig három régebbi csúcstelefonon is elérhetővé teszi az alkalmazást. A program sokkal részletesebb és sokoldalúbb manuális kontrollt biztosít a telefon kamerája felett, itt írtunk róla tavasszal, amikor bemutatkozott a 16 bites nyers képeket készítő alkalmazás. A támogatott mobilok listájára most felkerült a Galaxy S20 Ultra, a Galaxy Note20 Ultra és a Z Fold 2 is, így a Galaxy Store-ból ezekre is letölthető az app.


[+]

A Samsung figyelmezteti a felhasználókat, hogy a régebbi csúcskészülékeken hosszabb időt vehet igénybe a képek elkészülte a friss csúcsmobilokhoz viszonyított gyengébb számítási teljesítményük miatt. A Samsung az Expert RAW fejlesztésével továbbra sem áll le, a cég ígéri, hogy új funkciók is érkeznek majd továbbra is, például manuális beállítási lehetőségekkel egy Hyperlapse Pro mód a Galaxy S22-es szériára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés