Profittal zárta a negyedévet a HTC

Hirdetés

Profittal zárta az idei második pénzügyi negyedévet a HTC, a júliusi alacsony készülékeladások miatt az elemzők mégis visszafogott harmadik negyedéves teljesítményre számítottak, és nem lett igazuk. A HTC ugyanis publikálta Q3-as pénzügyi adatait, és az elemzői várakozásokkal szemben, amelyek szerény, 7,1 millió dolláros profitot jósoltak, 21 millió dolláros pozitívban zárta a július elejétől szeptember végéig tartó időszakot a kiadások levonása után.

HTC One M8
A HTC One M8 továbbra is népszerű mobiltelefon

A HTC összbevétele egyébként 1,37 milliárd dollár volt, ennek azonban csak kis hányada maradt meg a pozitív oldalon, ennek ellenére nem lehet ok a panaszra, hiszen tavaly ilyenkor veszteséggel zárta a tajvani vállalat a negyedévet. A negyedik negyedévben ennek ellenére nehéz lehet a mostani sikert megismételni, ám a hírek szerint érkezik a One (M8) Eye, a Nexus 9, a RECamera, és persze továbbra is folyik a népszerű termékek értékesítése, ilyen maga a One M8 vagy az általunk nem rég tesztelt HTC Butterfly 2 .

Azóta történt

Előzmények

  • A HTC az iPhone 6-on gúnyolódik

    Újabb twitteres csipkelődés vette kezdetét, ezúttal a HTC szólt oda finoman a tegnap bejelentett Apple iPhone 6-nak.

  • HTC One - One új a nap alatt

    Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.

Hirdetés