Új, prémium kategóriás készülékek várhatóak a Meizutól

A Meizu megerősítette, hogy az augusztus 10-ére bejelentett eseményen az új, felső kategóriás termékvonalat kívánja bemutatni, aminek első képviselője, legalábbis az egyre gyakrabban felbukkanó pletykák szerint, a Samsung által jegyzett Exynos 8890-es SoC-kal fog érkezni. Az új széria állítólag gyökeresen eltér majd az eddigiektől és főleg a prémium kategóriát célozza.


Az augusztus 10-i esemény meghívója

A gyártó megerősítése alapján már biztos, hogy a Meizu Pro 7 nem a Samsung lapkáját fogja kapni, a peres viszony miatt pedig a Qualcomm sem esélyes, így marad a MediaTek mint lehetséges opció. A most kiszivárgott felvételek alapján mindenesetre egyre valószínűbb, hogy a hamarosan bemutatásra kerülő E szériás készülék a Samsung S7 és S7 Edgben szolgálatot teljesítő, 14 nanométeres FinFET gyártástechnológiával készülő, 64 bites, nyolcmagos megoldását kapja.


[+]

Az új széria már biztosnak tűnik, közelebbit még mindig nem tudunk hitelt érdemlően a várható készülékekről, ahogy arról sem, hogy valóban ívelt kijelzővel érkezhet-e a Mezu következő zászlóshajója, és ha igen, melyik lesz az, noha Bai Yongxiang vezérigazgató nemrég elismerte, hogy a technológia alkalmazása valóban tervben van.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés