Pantech PG-8000: fényképezőgép vagy telefon?

A Sony Ericsson "felőlem telefon, felőled kamera" szlogenjével indult az a trend, hogy a fényképezőgépes mobilkészülékek hátlapjának kialakítása mintázza a digitális kamerák elrendezését. Azóta több gyártó is előrukkolt hasonló kialakítású készülékkel, de a Pantech PG-800 már tényleg elérte azt a szintet, ahol avatatlan szemlélő nem tudja eldönteni, hogy valójában milyen eszközről is van szó.


Furcsa, horizontális elrendezés

 

A feketében és ezüst színben kapható telefon GSM hálózatokon működhet. 2 inches kijelzője tökéletesen alkalmas arra, hogy a fényképezőgép keresőjeként funkcionáljon, ilyenkor a kijelző alatt elhelyezett 4 gomb segít a menürendszerben való közlekedésben. A 30 megabájtos belső memória RS-MMC kártyával bővíthető.


Innen digitális kamera

 

A PG-8000 képes videó és MP3 fájlok visszajátszására is, a hátlapon található optika 2 megapixeles képek készítésére képes. A 95 grammos készülékben megtalálható a TTS (Text-To-Speech) rendszer is, amely a beérkezett üzeneteket felolvassa a felhasználó számára. Az adatátvitelről Bluetooth kapcsolat gondoskodik.

Azóta történt

Hirdetés