Pannon 300: új tarifacsomag számlás előfizetőknek

Hirdetés

Az ügyfelek igényeihez igazodva, a számlás tarifarendszert tovább egyszerűsítve szervezi át előfizetési csomagjait a Pannon. Az új konstrukció, a havi 300 lebeszélhető percet tartalmazó Pannon 300 csomag kedvező percdíjat és könnyen átlátható árazást kínál.

Ígéretéhez és hagyományaihoz híven minden eddiginél egyszerűbbé, átláthatóbbá és korszerűbbé teszi díjszabását a megújult Pannon. A másfél évvel ezelőtt bevezetett, száz százalékban lebeszélhető havidíjú, minden belföldi hálózat felé egységes percdíjat kínáló tarifarendszer forradalmasította a hazai távközlési piacot, így érthető, hogy a Pannon az ügyfelek által közkedvelt szerkezetet megőrizve frissíti számlás kínálatát.

Az új Pannon tarifacsomag bruttó 21 forintos percdíjat kínál az összes belföldi vezetékes és mobil hálózat irányába indított hívásokra, minden időszakban, ráadásul a csomagban foglalt percek lebeszélése után a percdíj nem változik. Ugyanennyibe kerül a belföldi SMS-küldés, illetve a kék számok hívása; ugyancsak a célhálózattól függetlenül egységes az MMS-küldés, illetve a külföldi irányú szöveges üzenetek küldésének a díja.

A Pannon 300 tarifacsomag bevezetésével egy időben tovább egyszerűsödik a Pannon előfizetési struktúrája: a korábbi Pannon 100, 250 és 500 csomagok új előfizetés kötésekor mostantól nem választhatók, így jelenleg négy, jól elkülöníthető konstrukcióból áll a Pannon számlás portfoliója. A választást még inkább megkönnyíti a Díjcsökkentő szolgáltatás, amely a Pannon 50, 150, 300 és 1000 előfizetések lépcsősen felépülő rendszerében két egymás melletti tarifacsomag szerint is nyomon követi az előfizető forgalmát, és a hónap végén a kedvezőbb költségű csomag szerint számlázza ki azt neki.

Eddig a sajtóközlemény. Ha körülnézünk a másik két szolgáltatónál, akkor a T-Mobile esetében a Relax 250 áll a fenti csomaghoz a legközelebb, ám itt 25 forintos a percdíj. A Vodafone 300 viszont 20 forintos díjszabással dolgozik, igaz, itt az SMS ára magasabb, bár rendelhető SMS opció, amely kedvezőbb feltételeket kínál. Ha a Pannon hasonló szellemben újítja meg a csomagjait, akkor - bár a percdíjak tekintetében nem annyira forradalmi - az egyszerű átláthatóság valóban versenyképessé teheti a céget.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés