Ötvenöt millió fogyhat az S6 és S6 edge duóból idén

A Samsung az elmúlt néhány negyedév romló pénzügyi mutatói után már azzal komoly sikert ért el a barcelonai MWC-n, hogy a Galaxy S6-ról és az S6 edgeről több szó esett, mint bármelyik idén bemutatott másik mobilkészülékről, ami hozzájárult ahhoz, hogy csak a szolgáltatói partnerek húszmillió ilyen készüléket rendeljenek a koreai óriástól, 15 milliót a hagyományos, 5 milliót a két oldalán lekerekedő variánsból.


[+]

A CitiBank az egész évre 46 millió darab ilyen Galaxyk értékesítését helyezte kilátásba március elején, néhány hét elteltével a DRAMeXchange / TrendForce pedig még optimistábban látja a két eszköz 2015-ös szereplését, szerintük ugyanis 55 milliónál állhat meg a számláló, és akkor még számos másik csúcskategóriás eszköz érkezik a koreaiaktól, így várhatóan a vízálló S6 Active és a Galaxy Note 5, esetleg egy új Note edge féltestvérrel.

Azóta történt

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

  • Többet tudhat majd a Galaxy S6 Active

    A hírek szerint a Samsung idei csúcsmodelljének strapabíróbb változata nem csak a vízállóság, hanem a microSD foglalat miatt is érdekes lehet.

Előzmények

Hirdetés