Öt új pengevékony telefon a Samsungtól

Inváziót indít a Samsung a slim, azaz a vékony telefonok szegmensében. A Motorola V3 óta divat lett a lapos készülék, és ezt minden gyártó megpróbálja meglovagolni. Sorra jelentették be ilyen modelljeiket a cégek, ám a Samsung mindenkin túltesz: egyszerre öt készülékről hullott le a lepel, ráadásul mind az öt modell az európai piacra készül.

Hirdetés

Persze a dolgonak kicsit nagyobb a füstje, mint a lángja, ugyanis a bejelentett telefonok többségéről már lehetett hallani, de nézzük őket sorban, ahogyan a képen balról jobbra haladva láthatóak.


Pengehadsereg


A Z510 és a Z540 eséllyel pályáznak a világ legvékonyabb 3G telefonjai címre. Előbbit már bemutattuk, nagy kijelző és fejlett multimédiás szolgáltatások jellemzik. A Z540-ről annyi derült ki, hogy testvéréhez hasonlóan mindössze 14,9 mm vastag, 1,3 megapixeles kamerát és Bluetooth támogatást kapott, valamint 150 megabájtos belső memóriát. A középen látható D800 is szerepelt már a hírekben: a szétcsúsztatható modell szintén 14,9 mm-es vastagsággal bír, a 3G kimaradt belőle, ám a többi funkció nagyon hasonló a nemrég tesztelt D600 tulajdonságaihoz. A mellette látható D820 sem nevezhető téglának a maga 15,2 mm-es vékonyságával, funkciói hasonlóak: 1,3 megapixeles kamera, microSD bővíthetőség, TV-out, MP3 lejátszás és Bluetooth jellemzik. A sorban utolsó a mindössze 8,9 mm vastagságú P300, amiről már szintén beszámoltunk, sőt épp tesztelés alatt áll.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés