2018. október 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

One Touch Idol és Ultra – karcsú és erős

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A világ legvékonyabb okostelefonja mellett még egy tucat Android-alapú készülékkel rukkolt elő a TCL-Alcatel.

A Las Vegasban megrendezett Consumer Electronics Show alkalmával rengeteg új Android-alapú készüléket mutatott be az Alcatel márkanév tulajdonosa, a kínai TCL. A 13 új készülék valóban négy fő motívum köré épül, melyek közül az egyik legvonzóbb jelenség a One Touch Idol Ultra lehet, mely a mindössze 6,45 milliméteres vastagságával egyben a piac legkecsesebb ajánlata is. Az Android 4.1 Jelly Bean alapokon nyugvó jövevény a kor igényeinek megfelelően 4,7 hüvelykes, 720 x 1280 képpontos Super AMOLED kijelzőt, 1080p felbontású videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles fő és 1,3 megapixeles előlapi kamerát, 7,2 megabites HSPA hálózati támogatást, 1,2 GHz-es kétmagos processzort, 1 GB RAM-ot és tovább nem bővíthető 8 GB belső memóriát kapott. A készülék Ultra-nélküli változatban is elérhető lesz, mely ugyan 8,2 milliméter vastag, de cserébe két SIM-et is kezel, bár a 4,7 hüvelykes kijelzője csupán 540 x 960 képpontos felbontású és a 4 vagy 8 GB fixen beépített memóriája mellé is csak 512 MB RAM-ot kapott. Az One Touch Idol Ultra várhatóan csak Kínában lesz kapható 445 dolláros áron, a One Touch Idol pedig más régiókban is piacra kerülhet.

Hirdetés

Előzmények

 • Alcatel OT-997D - két mag, két SIM

  Két kártyát, erős hardvert és kedvező árat kínál a kínai gyártó újdonsága. Ezzel új szintre emeli a dual-SIM okstelefonokat.

 • Alcatel OT-993D - édeskettes

  Az Alcatel előállt a piac legjobb ár/érték arányú kétkártyás készülékével: 1 GHz órajelű processzor, Ice Cream Sandwich és WVGA kijelző a fedélzeten.

 • Alcatel One Touch 991 – olcsó kistestvér

  Az Alcatel One Touch 991 a jelenlegi csúcsmodell 995 kistestvéreként száll harcba, több kompromisszummal, de meglehetősen kedvező áron

 • Alcatel One Touch 918D - dupla villám

  Az Alcatel egyre vonzóbb ajánlatokkal tér vissza, legújabb fegyverük egy kétkártyás, Androidot futtató okostelefon, ami nem csak jól sikerült, de vonzó az ára is.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.