Önálló Veletech kiállítás áprilisban

Kívülállóként, vagy akár látogatóként is úgy tűnhet, hogy a Veletech kacifántos utat járt be azóta, hogy 2010-ben Mobile Meeting néven megcsináltuk az első rendezvényt, ahol akkor még csak öt kiállító mutatta be a termékeit és 300 résztvevőt tudtunk fogadni. Ebből lett két évvel később már Veletech néven egy olyan rendezvény, ahol nem csak a telekommunikáció, hanem a hardver és az IT is jelen volt, majd ezt követően a Veletech több alkalommal is a PlayIT-tel egy időben, ugyanazon a helyszínen fogadta a látogatókat. Legutóbb november végén volt lehetőség megtapogatni a legfrissebb mobilos és informatikai újdonságokat, most tavasszal viszont ismét különálló rendezvényként nyitja meg kapuit a Veletech kiállítás.

Természetesen minden ilyen esemény után rengeteg visszajelzést kapunk mind a látogatóktól, mind pedig a kiállítóktól. Azt is láttuk, hogy különösebb nehézség nélkül meg tudnak tölteni ezek a cégek egy csarnokot a Hungexpo területén, ugyanakkor tavasszal sokkal több gyártó és forgalmazó rendelkezik friss termékekkel, köszönhetően annak, hogy ekkorra már túl vagyunk a Mobile World Congress és a CES bejelentésein, és nagyjából ez az az időszak, amikor az újdonságok eljutnak itthon is a boltok polcaira. Noha egy PlayIT látogatószáma mindig jóval magasabb, mint amit a Veletech önmagában képes elérni, mégis úgy voltunk vele, hogy szeretnénk megtartani ennek a rendezvénynek a szakmai önállóságát és jelentőségét is, és úgy látjuk, hogy ez akkor érvényesülhet a legjobban, ha a Veletech tavasszal különálló eseményként valósul meg.

Kenyeres Tamás és a Samsung Galaxy S4
[+]

Mindezeken felül pedig nem szeretnénk elfelejteni, hogy honnan indultunk: alapvetően a Mobilarena és a Prohardver olvasótábora számára hoztuk létre az egészet, noha természetesen bízunk benne, hogy mára már a Veletech nem csak azokhoz jut el és nem csak azoknak szól, akik naponta olvasnak bennünket, hanem mindazok számára tud érdekes programot kínálni, akik minimálisan is érdeklődnek a technológia iránt. A lényeg, hogy mindezen tapasztalatokat és törekvéseket mérlegre téve úgy döntöttünk, hogy 2016. április 9-én újra a Millenáris területén rendezzük meg a Veletech kiállítást, amely terveink szerint minden eddiginél bőségesebb kiállítói felhozatallal, előadásokkal és programokkal várja majd a látogatókat. Éppen ezért nem csak a B, hanem a D csarnok is reményeink szerint tele lesz érdekes termékekkel, kicsi startupokkal és nagy cégekkel egyaránt. Mindkét csarnokban lesz színpad, ahol sok-sok előadó próbálja majd magára vonzani a figyelmet, megint itt rendezzük meg a VMV-t (Veletech Modding Versenyt), ahol a látogatói szavazatok alapján dől el, hogy ki viheti haza a díjakat. Nem fognak hiányozni a régi telefonok sem a Mobilmementók jóvoltából, lesznek szimulátorok, valamint külön területet kap a virtuális valóság, amely korábban nem látott módon mutatkozik majd be.

Részletes program, kiállítók és termékek ITT!


[+]

  • Időpont: 2016. április 9. Nyitás 10:00-kor, zárás 18:00-kor.
  • Helyszín: Millenáris B és D csarnok, 1024 Budapest, Kis Rókus utca 16-20, térkép itt.
  • Megközelítés: a Széll Kálmán térről rövid séta (metró: M2, villamos: 4, 6, 17, 59, 61, 56, busz: 5, 16, 21, 22, 39, 91, 102, 116, 128, 129, 139, 140, 142, 149, 155, 156, 222, 291)
  • Parkolás: a környező utcákban, valamint a Marczibányi téren hétvégén ingyenes, illetve a Mammut bevásárlóközpont parkolóháza és a külső parkolója is használható (fizetős)
  • Jegyár: 1000 Ft / fő, Prémium tagoknak 500 Ft, 7 éves kor alatt ingyenes
  • Elővételes jegyek regisztrált felhasználóknak itt, nem regisztrált olvasóknak itt érhetők el
  • Természetesen a helyszínen is lehet jegyet vásárolni
  • Kiállítók (frissítve 2016.04.01.): Alcatel, ASUS, Doogee, Evolveo, Honor, Huawei, IVSZ, Lamax, Lars & Ivan, LG, Microsoft, Nemesys Games, Óbudai Egyetem NIK, Olympus, Opel, Possible Games, RHA, Samsung, SJCAM, Sony, Xiaomi, WayteQ
  • Facebook esemény itt!

Reméljük, hogy újra egy olyan rendezvényen találkozhatunk Veletech, amely kielégíti a mobilos, hardveres és szórakoztatóelektronikai érdeklődésű látogatók igényeit, mi mindent megteszünk, hogy április 9-én este minden látogató és kiállító úgy gondolhasson vissza a rendezvényre, amelyre megérte eljönnie.

A szervezők

Azóta történt

Előzmények

  • A Veletech és ami mögötte van

    A kiállítás elérte azt a szintet, amit célul tűztünk ki magunk elé. 2014-ben ez már egy profi rendezvény volt - hogyan tovább?