Olcsó(bb) mobillal bővült az Oppo kínálata

Bár az A77 Indiában bukkant fel, a gyártó errefelé is érdekelt portfóliójával.

Egy dolog az 5G térnyerése a drágább telefonok között, másik a szűkös pénztárca és a kisebb igény az adatkommunikáció csúcsára. 15 500 rúpia, vagyis 76 ezer forint azért Indiában sem a belépőszint, viszont errefelé is lehet keresnivalója az Oppo A77 4G-nek, ha netán ezzel a modellel bővülne a hazai BBK-s paletta.


[+]

Egy hátulról mindenképp szemrevaló küllemű készülékről van szó, bár a túloldalon kameralyuk helyett hagyományosabb noccsként lóg bele a 8 megapixeles szelfiegység a 6,56"-es IPS panelbe. Azért sem a HD+ felbontás, sem pedig a 60 Hz-es képfrissítés nem fog díjakat besöpörni ár/érték bajnokságban, hát meg a nyolcmagos Helio G35 chip, 4/64 GB-os kezdőkonfigurációban.


[+]

A főkamera hátul viszont 50 megapixeles túlhangsúlyozott, 2 megapixeles mélységszenzorral alatta, az akkumulátor pedig 5000 mAh-n kétségtelenül kitartónak tűnik, a 33 wattos gyorstöltés meg néhány nagyobb gyártót megszégyenít. Az Android 12 és a ColorOS 12.1 is megvan, akárcsak az IP54 por és csepp elleni védelem. Szóval ha ide is ellátogat, megfelelő árcédulával lehet a 4G-s A77-nek keresni valója, főleg üvegszálas, bőrszerű narancs változatban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Jön az ötödik Oppo A77 is

    A 2017-es készülékek idén kaptak 4G-s és 5G-s folytatást azonos néven, hamarosan pedig érkezik az Oppo A77s is.

Előzmények

Hirdetés