Olcsó 3G készülék a Huawei U120

Hirdetés

A Huawei neve talán nem ismeretlen az informatikában jártas olvasónak. A kínai cég ugyanis a Cisco ellenfelének számít a hálózati megoldások kapcsán, ám egy ideje már mobiltelefonokkal is foglalkoznak. A hazai felhasználók is találkozhattak Huawei termékekkel, a Vodafone USB modemje is a cég produktuma, de volt szerencsénk bemutatni a V710 nevű telefonjukat is.


Hivatalos kép

 

A 3GSM kiállításon ők is képviseltették magukat és elhozták az U120 nevű, viszonylag egyszerű, ám 3G hálózatokon is működő U120-at. A csupán 90 grammos készülék szerintünk 176x220 pixeles kijelzővel rendelkezik, amely 262 ezer színárnyalat megjelenítésére képes.
A specifikációk között szerepel az 1,3 megapixeles kamera, a sztereó Bluetooth adatátvitel lehetősége, a fejlett médialejátszó (MP3, AAC, eAAC+, MP4, 3GP, 3G2 formátumok támogatásával), illetve sokak örömére a szabványos, 3,5 mm-es jack csatlakozó sem maradt le a készülék aljáról.


Gubro kezében az eszköz

 

Sem a készülék áráról, sem felbukkanásának időpontjáról nincs információ, de nem kizárt, hogy a nagy piros szolgáltató közreműködésében jut el a telefon az eruópai vásárlókhoz, ahogyan ez már számos Huaweei termékkel is történt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés