Zack ránézett a HTC U12+-ra is

Hirdetés

Zack Nelson a HTC U11 tapasztalatai után kissé szkeptikusan, bár bizakodóan állt hozzá a HTC idei csúcsmobiljához és szerencsére pozitívan csalódott. A gyártó nyilván okult a tetszetős formaterv praktikus hátrányaiból, így a U12+ már kapott egy köztes réteget, ami megóvja attól, hogy erős hajlításra rommá törjön a kijelző. A hátlap viszont meglepően könnyen leválasztható hasonló erőhatásra, ami az IP védettség szempontjából kifejezetten aggályos.

Valódi gombok viszont nincsenek a készüléken, ami nem csak azért kényelmetlen, mert viszonylag nehéz megszokni a fizikailag kiemelkedő, de nem lenyomható egységek használatát, hanem a teszt alapján könnyen el is veszítik az érzékenységüket. Nyilván nem fogja senki tapétavágóval lemetszeni a felületeket, de egy esés, vagy egyéb fizikai behatás komolyan károsíthatja ezek szerint a mechanikát. Egyébként minden megfelel a csúcsmodellektől elvárható szintnek, a kijelző a megszokott mértékben karcálló, a hajlékonyság pedig javult, noha van az a szint, amikor puszta kézzel le lehet szedni a unibody készülék hátlapját.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

  • Szívósabb lett a Gorilla Glass

    A Gorilla Glass 6 generáció kétszer ellenállóbb a vétlen baleseteknek. A Corning egyszerű, de látványos üvegfestést is kínál Vibrant Ink Jet néven.

  • A Pixelre hasonlíthat a HTC U12 Life

    A Google referenciamobiljaihoz hasonlóan kettéosztott hátlappal bukott le a HTC következő középkategóriása. Fontos frissítést kapott a nyomásérzékelős U12+.

Előzmények

  • Súlyos veszteségek a HTC-nél

    A HTC egy ideje nem áll túl jól, ami idén sem fog megváltozni, ha a most közzétett számokat nézzük.

  • HTC U12+ - egy gombolat bánt engemet

    Mutatós küllem, por- és vízálló védelem, gyors működés, remek kamerák és elsőrangú multimédiás képességek – minden stimmelt, aztán a HTC megnyomta a digitális pánikgombot.

Hirdetés