Hirdetés

WP7 blog: Mangós telefonok Magyarországon

Mára egy rendhagyó bejegyzéssel készültünk. Néhány hónapja már elérhető a Mango frissítés, az új rendszerverziót használó mobilok pedig szépen lassan elkezdtek szállingózni kis hazánkban is. Ma megnézzük, hogy a Magyarországon is kapható készülékekhez milyen áron juthatunk hozzá.

HTC TITAN

A Mango-paletta legnagyobb tagját, azaz a HTC TITAN névre hallgató készüléket a hazai szolgáltatók közül csak a Telenor vette fel a kínálatába. Előfizetéssel a tarifacsomag havidíjától és a hűségnyilatkozat hosszától függően 59 990 forint és 159 990 forint között kapható. Kedvezményben részesülünk, ha a a vásárlásra a webshopot választjuk, interneten az árak 56 990 forint és 151 990 forint között mozognak. Ha valaki nem kedveli a havidíjas megoldást, kártyás csomagban is megvásárolhatja a telefont, Praktikum+Net csomagban 161 535 forintot kell kicsengetnünk érte. A telefon kártyafüggetlenül több helyen is kapható a készülék, a legkedvezőbb esetben 149 900 forintot kérnek el érte.

HTC TITAN
HTC TITAN

HTC Radar

A HTC mangós vonalának kisebbik tagját a T-Mobile vette fel a kínálatába. A Radar ára előfizetéses konstrukcióban 39 900 forint és 89 900 forint között mozog (ez mérséklődhet, a régi készülékünket ugyanis akár 10 ezer forint értékben is beszámíthatjuk), természetesen a havi díj és a hűségnyilatkozat időtartamának függvényében. A telefon kártyás csomagban is kapható, Domino csomagban 109 900 forintba kerül. Az árakra 10 százalék kedvezményt is kaphatunk, ha a webshopban vásárolunk, úgyhogy jelen esetben érdemes inkább az internetes megoldást preferálnunk. A mobilhoz kártyafüggetlenül is hozzájuthatunk, legolcsóbban 90 990 forintért szerezhetjük be a telefont.

HTC Radar
HTC Radar

Nokia Lumia 800

A Nokia első Windows Phone 7-es telefonját, az ingyenes navigációval és saját zenei szolgáltatással megtámogatott Lumia 800-at egyelőre még nem találjuk meg a szolgáltatók kínálatában. A kártyafüggetlen piacon viszont rálelhetünk, legolcsóbban 142 900 forintért lehetünk büszke tulajdonosai a finnek új mobiljának.

Nokia Lumia 800
Nokia Lumia 800

dr. Kind

Azóta történt

Előzmények